Un român a încercat să scuipe și să muște doi polițiști, în Irlanda. Unde se află acum

Ultima actualizare:

    Românul a făcut scandal în trafic FOTO: ziare.com
Românul a făcut scandal în trafic FOTO: ziare.com

Oprit în trafic de poliţia din Dublin, un român a făcut un scandal monstru pe şosea. Pe lângă faptul că nu a vrut să sufle în etilotest, a încercat să scuipe și să muște doi polițiști, iar apoi le-a transmis că are coronavirus și că este mafiot.

Radu Timoc (51 de ani) lucrează în construcţii şi a fost oprit de poliția din Dublin, fiind bănuit că ar conduce sub influenţa alcoolului, după ce era să dea peste un biciclist, scrie ziare.com. În loc să se conformeze, conaţionalul nostru a refuzat însă să sufle în etilotest și a provocat un scandal monstru. A început să le spună polițiștilor că are coronavirus, a vrut să-i scuipe și să-i muște și apoi le-a spus că „e din mafia din România”.

Polițiștii l-au arestat și i-au fost aduse mai multe capete de acuzare: conducere imprudentă, refuzul de a sufla în etilotest, înfruntarea forțelor de ordine, amenințarea cu moartea sau cu rănirea a doi polițiști și comportament violent în secția de poliție.

El a fost adus deja în fața instanței, iar un judecător a respins cererea de a fi eliberat pe cauțiune. Avocatul său a spus în fața instanței că românul „a fost luat de val” și că acum s-a calmat. „A înțeles greșit ce i-au spus polițiștii”, a mai spus avocatul românului care lucrează în construcții.

Totuși, judecătorul irlandez a menționat că nu-l poate elibera, în condițiile în care ar putea scuipa sau muşca alte persoane din Poliție. Românul va fi adus din nou în fața instanței vineri.

Citește și:

1,2 milioane de români din Italia trăiesc coșmarul coronavirusului: «Ne-a lovit cumplit acest dezastru»

Un român a împins-o pe fiica fostului patron într-un cuptor de pizza, în Marea Britanie. Care a fost motivul

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net