Un român e dat dispărut în Germania din ianuarie. Ce recompensă uriașă se oferă pentru cine are informații despre el

Ultima actualizare:

    Constantin popa a dispărut în luna ianuarie, în GermaniaFoto: observatornews.ro
Constantin popa a dispărut în luna ianuarie, în GermaniaFoto: observatornews.ro

Românul Constantin Popa, în vârstă de 30 de ani, este de negăsit din luna ianuarie. A plecat spre locul de muncă, dar nu a mai ajuns nici acolo, nici acasă. Autoritățile germane îl caută neîncetat și au decis să ofere recompensă celor care dețin informții despre român.

Originar din Tritenii de Jos, județul Cluj, Constantin Popa locuia în districtul Günzburg (Kötz) din Germania. Tânărul a dispărut în 31 ianuarie. A plecat la muncă, însă nu a ajuns acolo niciodată, scrie observatornews.ro.

În 6 februarie, rucsacul tânărului român, pe care-l avea cu el în ziua dispariției, a fost găsit de un trecător atârnând de ramura unui copac în apropierea râului Günz. De la acea dată polițiștii germani îl caută pe român fără încetare, dar fără niciun rezultat concret până în prezent.

10.000 euro recmpensă

Autoritățile germane au decis să ofere o recompensă uriașă. Astfel, cel  care reușește să le ofere informații care să clarifice situația conaționalului nostru sau arestarea făptuitorului va primi 10.000 de euro. Anchetatorii nu exclud ca românul Constantin Popa să fi fost victima unei infracțiuni.

Legat de acest caz, pe care anchetatorii l-au demnumit ”Rucksack“, Poliția Criminalistică din Neu-Ulm are urmatoarele întrebari:

”- Cine se afla în mod regulat în zona râulețului Günz, la legătura dintre localitățile Klein - și Großkötz, cine își plimbă în acea zonă câinele sau folosește drumul pentru Jogging, alergat sau drum de bicicletă și a făcut eventual obervații suspecte?

- Cine a văzut rucsacul prezentat/arătat în acestă zonă?

- Cine l-a mai vazut pe Constantin POPA după dispariția lui?

- Cine a făcut observații suspecte în zona Kötz la data de 31.01. sau 01.02.2020?

- Cine poate da detalii la clarificarea /elucidarea acestui caz?

Politia Criminalistica din Neu-Ulm cere ajutorul Dumneavoastra și ia în primire informațiile corespunzatoare/referitoare la acest caz la numărul de telefon: 0731/8013-0

Citește și: 

Informaţii noi despre inginerul român dispărut la Istanbul

Marinar român, dispărut de pe un vas maltez în Marea Galbenă

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net