Un puşti de 14 ani a gonit 50 de kilometri la volan, cu poliţiştii pe urmele sale!

Ultima actualizare:

    Aventura s-a încheiat cu o tamponare într-un sens giratoriu
Aventura s-a încheiat cu o tamponare într-un sens giratoriu

Ca-n filmele de acţiune! Un puşti de 14 ani din Livezile (Bistriţa) a furat maşina părinţilor şi s-a avântat în trafic pe Drumul Naţional 17, care leagă Transilvania de Moldova. Mai bine de 50 de kilometri, copilul a gonit pe şosea cu trei echipaje de poliţie pe urmele sale. Elevul s-a oprit după ce a izbit un alt autoturism, într-un sens giratoriu din Bistriţa.

Duminică seară, comuna bistriţeană Livezile. Un băiat de 14 ani fură maşina părinţilor săi şi pleacă la plimbare pe Drumul Naţional 17. Potrivit adevarul.ro, puştiul a parcurs oraşul Bistriţa şi ajuns până în Şieu-Măgheruş, la aproximativ 30 de kilometri de casă, când a fost observat un echipaj de poliţie rutieră, care efectua controale de rutină. Poliţiştilor li s-a părut ciudat comportamentul adolescentului şi i-au făcut semn să oprească. Acesta i-a ignorat şi plecat mai departe, în aventura sa solitară.

Semne obscene

Poliţiştii şi-au alertat imediat colegii, însă copilul a scăpat şi de al doilea filtru, continuându-şi drumul spre Beclean. Văzând că elevul nu intenţionează să oprească, trei echipaje de poliţie au luat-o pe urmele lui. Acesta a ajuns în oraşul Beclean, unde a întors maşina şi a pornit iarăşi spre Bistriţa. Deşi între Beclean şi Bistriţa sunt aproape 50 de kilometri, poliţiştii n-au izbutit să-l prindă. Mai mult, în timpul cursei nebune, puştiul le făcea agenţilor semne obscene! Ajuns în oraş, adolescentul nu i-a acordat prioritate unui şofer care circula regulamentar şi a intrat în vehiculul acestuia. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar copilul a fost scos de poliţişti din maşină, încătuşat şi dus la secţie.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru conducere fără permis. Elevul a fost testat şi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.  

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net