Un primar din Timiș a murit de Covid-19. Tudor Marinescu conducea comuna Voiteg din 1996

tudor-nicolae-marinescu.jpg

tudor nicolae marinescu portret
Tudor Nicolae Marinescu a murit luni la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara
foto: arhiva personală/Facebook

Primarul comunei timişene Voiteg, Tudor Nicolae Marinescu, infectat cu noul coronavirus şi internat în stare gravă la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara, a murit, luni. Marinescu suferea de o boală incurabilă și a dezvoltat o formă gravă de Covid-19.

Tudor Marinescu s-a infectat cu virusul SARS CoV-2 și a făcut o formă complicată a bolii. El era internat la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș. Decesul a fost anunțat luni, iar prietenii și colegii de partid au transmis condoleanțe familiei.

„Primarul care a fost trup și suflet pentru Voiteg și Folea, Tudor Nicolae Marinescu a plecat astăzi să facă lucruri frumoase într-o lume mai bună. Este o pierdere pentru comunitatea locală, de care avea grijă din 1996, dar și pentru echipa PSD Timiș, care pierde un coleg și un prieten. Odihnă veșnică, Dodo! Sincere condoleanțe familiei!”, este mesajul organizației PSD Timiș, conform Digi24.

Marinescu a fost primarul comunei Voiteg începând din 1996. La început el a fost ales din partea PNL, dar la ultimele două scrutinuri a participat ca reprezentant al PSD.

Citește și:

Un primar din Botoșani, diagnosticat cu COVID-19, a murit

Primarul din Deveselu a murit la 57 de ani. Era internat în spital cu COVID-19

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1