Un primar din Botoșani, în comă după ce i-a explodat cazanul de țuică în față

Ultima actualizare:

    Dorel Dorneanu, primarul comunei CorniFoto: botosaneanul.ro
Dorel Dorneanu, primarul comunei CorniFoto: botosaneanul.ro

Un primar din Botoșani a ajuns în comă, după ce cazanul de țuică i-a explodat în față. Dorel Dorneanu (65 de ani) a ajuns la spital cu arsuri grave pe jumătate din corp. Medicii nu au reușit să găsească loc pentru el în clinicile pentru marii arși.

Dorel Dorneanu, primarul comunei Corni, a ajuns vineri seară (14 iunie) la spital, după ce a fost victima unui accident îngrozitor în propria gospodărie. Acesta se afla lângă un cazan cu țuică, al cărei conținut s-a aprins și a explodat. Recipientul a fost proiectat de suflul exploziei și l-a lovit pe primar, potrivit observator.tv.

Unitățile speciale destinate marilor arși, toate ocupate

Familia primarului a alertat imediat 112.  La fața locului a fost trimis echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD. După ce a fost stabilizat, primarul comunei Corni a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU). Starea lui este în continuare gravă.

Medicii au încercat să obțină transferul într-un spital cu secție destinată marilor arși, însă nu s-a reușit. Unitățile specializate din București, Iași, Timișoara și Brașov sunt toate ocupate. Doren Dorneanu este internat la secția de reanimare a Spitalului Județean de Urgență Botoșani. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net