Un preot şi-a ucis tatăl, dar şi-a dat seama după 3 zile

Ultima actualizare:
Anchetatorii au ridicat  probe de la locul crimei
Anchetatorii au ridicat probe de la locul crimei

Un preot de 37 de ani, care slujeşte într-un sat din Botoşani, i-a şocat pe oamenii legii, sâmbătă dimineaţă. S-a predat poliţiştilor şi le-a povestit că şi-a ucis tatăl în bătaie, după ce au bătut, cot la cot, în Ajun de Anul Nou.

Beţia de Revelion l-a costat scump pe Daniel Andricioaiei, preotul din comuna Avrămeni, Botoşani. Bărbatul a mers să-şi viziteze tatăl şi au băut împreună mai multe pahare de vin. La un moment dat, între cei doi a izbucnit o ceartă, iar preotul, furios, a uitat de cele sfinte. Şi-a snopit tatăl în bătaie, apoi a plecat din casa acestuia. Cuprins de remuşcări, sâmbătă, la 3 zile de la incident, Daniel s-a întors la locuinţa tatălui său, să-şi ceară scuze. Omul, în vârstă de 62 de ani, era însă mort, în acelaşi loc în care fiul său îl lăsase la plecare.

Bătrânul locuia  într-un bloc din  cartierul Parcul  Tineretului
Bătrânul locuia într-un bloc din cartierul Parcul Tineretului


    Bătrânul locuia  într-un bloc din  cartierul Parcul  Tineretului
Bătrânul locuia într-un bloc din cartierul Parcul Tineretului

Preotul a mers la poliţie, însă a spus că el doar s-a apărat, fiindcă tatăl său îl ameninţase cu moartea. ”Am înfăptuit ceea ce a spus tata că o să facă!”, a spus acesta. Apropiaţii povestesc însă că nu este pentru prima dată când cei doi ajung la ameninţări cu moartea între ei. Erau cunoscuţi în comună ca împătimiţi ai alcoolului. Preotul era divorţat de 3 ani, de când soţia l-a părăsit şi a plecat cu copiii în Italia. Trupul neînsufleţit al bătrânului Liviu Andricioaiei a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. În funcţie de aceasta, va fi stabilită şi încadrarea juridică a faptei.

Și-a omorât prietenul că l-a "confundat cu Diavolul"

“Veniţi, că Diavolul a fost omorât, iar sângele ţâşneşte din el!”, asta le-a spus, sâmbătă dimineață, Alin Mihai Pascal (40 de ani), apropiaților săi. Bărbatul din Hunedoara își strangulase prietenul în vârstă de 54 de ani, cu care băuse împreună în seara precedentă, în timp ce pregăteau ţuica la un cazan. În jurul orei trei dimineața, criminalul și-a sunat prietenii și s-a confesat. Le-a spus că ”A ucis Diavolul!”. Deși le-a zis anchetatorilor că nu îşi mai aminteşte ce s-a întâmplat, Alin Pascal a fost trimis în faţa instanţei Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă, pentru omor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net