Un preot ispitit de alcool a provocat un accident în Prahova. Ipostaza şocantă în care l-au găsit poliţiştii

untitled.png

accident prahova
Aşa arăta maşina şoferului nevininovat, în urma impactului
Foto: observatorulph.ro

Un accident destul de grav a avut loc luni noaptea în judeţul Prahova. Cel care a provocat accidentul din zona localităţii Valea Călugărească a fost un preot, cu o pasiune pentru băuturile bahice mai mare decât cea pentru cuvântului lui Dumnezeu. Ameţit de aburii alcoolului el s-a urcat la volan, purtând doar lenjerie intimă, şi a intrat pe contrasens, izbindu-se de un alt vehicul.

Preotul bine aghesmuit, în vârstă de 58 de ani, se afla la volanul autoturismului personal şi se îndrepta şerpuit spre satul Dârvari. El nu a adaptat viteza la condiţiile de drub şi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat pe contrasens, apoi a impactat cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani. Atât preotul, cât şi celălalt şofer au suferit răni şi au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Alături de şoferul maşinii acroşate se afla şi o tânără care a fost rănită mai grav, fiind necesar ca ea să fie spitalizată pentru mai multe zile.

accidentprahovapreot.jpg

accident prahova
Oamenii legii au avut parte de o surpriză atunci când preotul a suflat în etilotest
Foto:incomodph.ro

Slujitorul Domnului, la un pas de comă alcoolică

Oamenii legii au fost surpinşi de scena pe care au găsit-o atunci când au sosit la faţa locului. Preotul nu îi aştepta în sutana, ci turmentat şi în lenjerie intimă de culoare verde, semn că băutura l-a încălzit suficient de mult încât să renunţe la haine. Poliţiştii au avut parte de o surpriză şi mai mare atunci când l-au testat cu aparatul etilotest. Acesta indica o alcoolemie de 1.95 aolcool pur în aerul expirat.

Preotului i-a fost întocmit dosar penal

În urma accidentului produs, pe numele preotului a fost deschis un doar penal pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. În funcţie de număruul zilelor de spitalizare care vor fi necesare vindecării fetei rănite oamenii legii vor decide dacă preotul va fi acuzat şi de vătămare corporală din culpă.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1