Un preot din Iaşi, găsit spânzurat în casă. Ce spun apropiații părintelui

Ultima actualizare:

    Preotul a fost găsit spânzurat în locuința sa din municipiul Iașifoto: Shutterstock
Preotul a fost găsit spânzurat în locuința sa din municipiul Iașifoto: Shutterstock

Un bărbat de 42 de ani, preot paroh în localitatea Coarnele Caprei, a fost găsit fără suflare de către poliţişti, care au întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă. Apropiații părintelui susțin că acesta suferise o depresie după divorț.

Liviu C. locuia în municipiul Iaşi şi a fost găsit fără suflare joi seară, 10 decembrie, în jurul orei 20.00. Potrivit unor surse judiciare, citate de Adevărul, bărbatul s-a spânzurat în locuinţa sa din municipiul Iaşi. 

„În cauza a fost întocmit dosar penal şi s-a dispus efectuarea necropsiei. În funcţie de rezultatele anchetei vor fi dispuse măsurile legale”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi. Nu sunt informaţii că preotul ar fi lăsat vreun bilet în care să îşi explice gestul, însă, potrivit unor apropiaţi, acesta ar fi suferit o depresie după ce s-a despărţit de soţia sa.Citește și:

Un preot din Huedin, tatăl a cinci copii, s-a sinucis! Soția lui era însărcinată cu al șaselea copil

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net