Un pompier a fost taxat post-mortem pentru o operaţie în Germania

Ultima actualizare:

Marius Hera, un tânăr pompier din Bihor, a fost diagnosticat în 2008, la controlul periodic anual, cu leucemie acută limfoblastică şi aplazie medulară.

Proaspăt absolvent de facultate şi căsătorit cu Anca în 2006, Marius a primit cutremurătoarea veste că boala sa este în stare avansată şi că trebuie să facă rost cât mai repede de 200.000 de euro, pentru o operaţie de transplant de măduvă.

După diverse tratamente la Timişoara, Marius a aflat anul acesta, în ianuarie, că i s-a aprobat dosarul la Ministerul Sănătăţii şi că îi va fi finanţat transplantul cu celule stem la o clinică din Essen (Germania).

Vestea bună le-a adus bucurie însă numai pentru moment, fiindcă la 29 aprilie, la vârsta de 33 de ani, Marius Hera a murit, operaţia dovedindu-se inutilă.

În drama de a fi rămas văduvă, Anca a primit în urmă cu câteva zile o nouă „bombă", din partea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bihor.

„Am fost înştiinţată că trebuie să plătim 20.000 de euro, pentru transplantul de celule stem de la clinica din Essen. Nu înţeleg de ce din moment ce nu eu am ales clinica ci Ministerul şi mi s-a spus că e totul decontat", a declarat văduva pompierului.

Citeşte mâine în "Adevărul de Transilvania" cum justifică autorităţile plata pe care o are de făcut femeia la clinica din Essen

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net