Un polițist a fost atacat cu maceta într-un club din Arad. Ce s-a întâmplat

maceta.jpg

refugiat maceta
Polițistul a fost atacat cu maceta
Foto Twitter

Ajunul Crăciunului a început prost pentru un polițist din Arad. Aflat în tipul liber, acesta s-a luat la ceartă cu doi bărbați într-un club, iar scandalul s-a încheiat la spital, unde polițistul a fost internat cu lovituri de macetă.

Un poliţist arădean în vârstă de 32 de ani a fost rănit, duminică dimineaţă, cu o macetă în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu doi bărbaţi într-un club din centrul municipiului Arad, victima fiind transportată la spital cu răni la unul dintre braţe, transmite News.ro.
Agentul de poliţie era în timpul liber şi petrecea într-un club din Piața Avram Iancu. Atacul cu maceta a avut loc în faţa localului, în jurul orei 6.00, doi suspecţi fiind identificaţi la scurt timp şi duşi la audieri.
Potrivit martorilor, cei trei bărbaţi au ieşit în faţa localului şi s-au bătut, iar unul avea o macetă. „În faţa unui local din municipiul Arad a avut loc un conflict spontan între trei bărbaţi, în urma căruia unul dintre ei, de 32 de ani din localitatea Sâmbăteni, ar fi luat o macetă din maşina personală, cu care ar fi provocat leziuni la nivelul braţului colegului nostru de 32 de ani, agent principal de poliţie. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiori medicale, iar ceilalţi doi bărbaţi implicaţi în altercaţie au fost identificaţi la scurt timp şi se află la sediu pentru audieri”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, care a precizat că poliţistul rănit era în timpul liber.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1