Un politist din Eforie a fost înjunghiat în urma unei intervenții. Atacatorul a fost prins cu focuri de armă

politia-romana.jpg

masini politie
Polițiștii au reușit să rețină suspectul pe faleza din Eforie
Foto Arhivă Click!
Citeste tot despre: 

A fost alertă de gradul 0 marți noapte pentru poliția din Eforie. Un agent a fost înjunghiat în misiune, în timp ce intervenea împreună cu un coleg pentru imobilizarea unui individ violent. Suspectul a fost prins după câteva ore pe faleza stațiunii, după ce a încercat să mai înjunghie un polițist, iar agenții porniți în urmărirea sa au tras mai multe focuri de armă în plan vertical.

Oamenii legii din stațiunea Eforie au fost sesizați marți noapte prin apel la 112, că un bărbat este recalcitrant și se manifestă violent pe strada Margaretei. Potrivit focuspress.ro, la fața locului s-a deplasat o patrulă de la Poliția Eforie, compusă din doi agenți care au încercat să stea de vorbă cu bărbatul care a fost găsit provocând scandal pe stradă. Acesta a fost reclacitrant tot timpul, nu a vrut să se legitimeze, iar când oamenii legii au încercat să-l imobilizeze, individul a devenit agresiv, a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe unul din polițiști în zona abdominală după care a fugit. Agentul rănit, Orhan Ovidiu în vârstă de 32 de ani a fost dus la spital unde acum se află în afara pericolului. Polițiștii au plecat în urmărirea bărbatului, au tras focuri de avertisment, în plan vertical dar degeaba, individul s-a făcut nevăzut printre imobilele din zonă.

 

Suspectul a fost prins pe faleza din Eforie

 

Suspectul a fost identificat drept Ralph Sandbrand, un recidivist cu dublă cetățenie, română și americană. Potrivit informațiilor sursei citate, bărbatul a fost cercetat și judecat în mai multe dosare penale, în străinătate, inclusiv pentru omor.

 

Citiți și

 

Un poliţist a fost înjunghiat în plină stradă. El e agresorul!

 

Un polițist din Timiș a fost împușcat mortal. Se afla în misiune

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1