Un poliţist de la Penitenciarul Arad s-a împuşcat în timp ce era de serviciu. Bărbatul a fost găsit în Postul Control al unităţii

Ultima actualizare:

    Un polițist s-a împuşcat în timp ce era de serviciuFoto Pixabay.com
Un polițist s-a împuşcat în timp ce era de serviciuFoto Pixabay.com

Un poliţist de penitenciare aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împuşcat, în Postul Control 2 al unităţii. Cel mai probabil, bărbatul s-a sinucis, dar poliţiştii au deschis o anchetă.

”Duminică, 20.10.2019, în jurul orei 04.00, un poliţist de penitenciare aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împuşcat, în Postul Control 2 al unităţii. Personalul penitenciarului a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, la sosirea echipajului medical fiind constatat decesul. Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad, în vederea efectuării cercetărilor specifice la faţa locului”, a transmis, duminică, Administraţia Naţional a Penitenciarelor.

Sursa citată precizează că poliţiştii de penitenciare sunt evaluaţi psiholgic periodic, precum şi ori de câte ori este necesar, ultima evaluare psihologică fiind efectuată, în cazul de faţă, la data de 06.11.2018.

Sursa citată a precizat că poliţistul de penitenciare era angajat în sistemul penitenciar din anul 1999, îndeplinindu-şi cu responsabilitate şi profesionalism atribuţiile de serviciu.

”Cauzele şi împrejurările producerii acestui eveniment vor fi stabilite de organele de cercetare penală abilitate. Întregul colectiv al Penitenciarului Arad şi conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor îşi exprimă regretul faţă de acest eveniment şi transmite sincere condoleanţe familiei”, a mai transmis sursa citată.

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net