Un pensionar răzbunator a dat foc apartamentului concubinei de 77 de ani

pompieri.jpg

pompieri foc barbat suceava
Pompierii au reuşit să stingă flăcările până ca acestea să apuce să se extindă

De supărare că iubita sa de 77 de ani nu se mai întoarce acasă, un pensionar din Suceava i-a dat foc apartamentului. Bătrânul nu ştia că femeia nu îl părăsise, ci era internată la spital.

Din fericire, vecinii de bloc au sunat la 112 şi incendiul a fost stins înainte să se extindă. Poliţiştii îl caută acum pe bătrânul răzbunător, informează romaniatv.net.

Pensionarul era acasă la concubina lui din Suceava în vârstă de 77 de ani. Pentru că bătrâna era plecată de câteva zile de acasă, s-a gândit să se răzbune. A dat foc la câteva haine dintr-un dulap, apoi a plecat. Focul s-a extins rapid şi fumul gros care s-a răspândit în toată scara i-a alertat pe vecini.

Oamenii au chemat rapid pompierii, care au reuşit să stingă focul înainte să se extindă. La sosirea gărzii de intervenţie, apartamenteul era inundat cu fum şi gaze toxice. La pătrundere, echipajul de intervenţie a identificat flacăra într-un dulap din dormitor.

Câţiva vecini l-au văzut pe bătrân în timp ce ieşea din casă cu două sacoşe mari în mână. Nimeni nu i-a bănuit planul diabolic. Poliţiştii au aflat că proprietara apartamentului era de fapt internată în spital de câteva zile. Acum, ei îl caută pe pensionar.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1