Un nou incendiu într-un spital, la Cluj. Trei pacienţi au fost evacuaţi din salon

incendiu-isu-cluj.jpg

Pompierii au acţionat cu mai multe echipaje, iar trei persoane dintr-un salon alăturat au fost evacuate.
FOTO: ISU Cluj

Un nou incendiu într-un spital, după tragedia de la Piatra Neamț, în urma căreia au murit 12 oameni. De această dată, într-una dintre băile Spitalului CFR din Cluj și, din fericire, fără victime. Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje, iar trei persoane dintr-un salon au fost evacuate. Incendiul s-a produs pe Secţia Interne, unde erau 11 persoane - personal şi pacienţi.


UPDATE: Incendiul s-a produs pe Secţia Interne, unde erau 11 persoane - personal şi pacienţi. Baia în care a izbucnit focul deservea mai multe saloane. 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Cluj intervine, duminică dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în una dintre băile Spitalului CFR din municipiul Cluj-Napoca. Incendiul s-a produs la instalaţia electrică, în încăperea aflată la etajul întâi. Din primele date, cauza a fost stabilită ca fiind scurtcrcuit electric. Pompierii au acţionat cu mai multe echipaje, iar trei persoane dintr-un salon alăturat au fost evacuate. Incendiul a fost lichidat, dar se lucrează pentru aerisirea încăperii şi a holului. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

incendiu-cluj-spital.jpg

Incendiul s-a produs la instalaţia electrică
Foto: News.ro

Citește și:

Imagini de groază de la secția ATI a Spitalului din Piatra Neamț. Flăcările au mistuit totul

Medicul Cătălin Denciu a ars ca o torță. ”Protecțiile din plastic cu care era îmbrăcat au luat foc instant”

 

Loading...
 
 

Citește și