Un nou dosar penal pentru Borcea? Ce i-au găsit polițiștii în celulă

borcea-8.jpg

cristi borcea poarta alba
Fostul boss de la Dinamo riscă mai mulți ani de închisoare
Foto: Arhiva Click!

Cristian Borcea și personalul de la penitenciarul Poarta Albă sunt cercetați pentru introducere și folosire de substanțe psihotrope în închisoare. În timpul unui control efectuat de ANP (Administrația Națională a Penitenciarelor), s-au găsit sute de medicamente în celula lui Borcea, care puteau fi luate doar pe bază de rețetă eliberată de un psihiatru.

În perioada în care a fost închis la Poarta Albă, în celula fostului acționar dinamovist s-au găsit 443 de comprimate, medicamente psihotrope, potrivit dcnews.ro. Chiar dacă ar fi reușit să le obțină pe baza unei rețete, acestea trebuiau să se afle la dispensarul penitenciarului, nu în celula lui Cristi Borcea.

„S-a constatat că la data de 22.07.2014, când se afla în custodia Penitenciarului Poarta Albă, a fost supus unei percheziţii în urma căreia în bagaje s-au găsit mai multe pungi cu medicamente. Printre aceste pungi se aflau un număr de 443 de pastile de medicamente psihotrope‎ (pentru acest tratament avea recomandare de la psihiatru)”, se arată într-un raport al ANP.

În aceste condiții, ANP a sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care va desfășura o anchetă cu privire la modul în care Borcea a ajuns să dețină o adevărată farmacie în propria celulî, Borcea riscă să petreacă și mai mulți ani în pușcărie, după ce s-a descoperit că el și frații Becalii au dat mită pentru a primi o sentință favorabilă în Dosarul „Transferurilor”, în care a fost deja condamnat.

Loading...

Citește și

 • Numele lui Cristi Borcea este pomenit zilele astea mai des decât oricare altul. E şi normal, dacă ne gândim că fostul şef de la Dinamo a reuşit performanţa să lase însărcinate două femei, nevasta, Alina, şi amanta, Valentina Pelinel, în timp ce el se află la închisoare.

 • cristi borcea alina vidican

  Început de an agitat pentru trio-ul momentului, Cristi Borcea - Alina Vidican şi Valentina Pelinel, asta după ce Pelinel a declarat că e gravidă, iar lumea speculează că tatăl copilului este Cristi Borcea. Astrologul vedic Roxana Luşneac le-a făcut astrograma celor trei, afirmând la final că Borcea nu va rămâne cu Alina Vidican, deoarece Valentina Pelinel este preferata lui.

 • borcea alina vidican

  Se complică lucrurile în familia Borcea. Cristi vrea neapărat să divorţeze de Alina şi i-ar fi făcut acesteia o ofertă mai mult decât generoasă. 600.000 de euro şi câteva proprietăţi ar pune la bătaie pentru a fi din nou liber. Mai mult, în presă au apărut zvonuri că Valentina Pelinel ar fi petrecut Revelionul alături de naşul de cununie al soţilor Borcea, Gigi Becali.

 • Cadouri nepreţuite, de asta tot are parte Cristi Borcea de ziua lui. Dacă anul trecut devenea oficial tatăl fetiţei fostei sale amante, avocata Simona Voiculescu, astăzi când împlineşte 46 de ani este şi mai fericit. Şi asta pentru că o altă amantă se pregăteşte să devină mama copilului său.

 • Americanule, maiamianule, te respect, te admir pe alocuri pentru acumulările de capital obţinute şi, poate, pentru unele trecătoare succese la echipa pe care o iubeşti şi pe care, până nu demult, ai păstorit-o, dar te conjur, lasă de-o parte mahalagismele.

 • valentina pelinel boureanu cristi borcea

  Valentina Pelinel i-a cucerit inima lui Cristi Borcea la nunta ei cu Cristian Boureanu, în vara anului 2007, la Grădina Botanică. Au dansat, au glumit, și-au aruncat priviri senzuale și au făcut schimb de numere de telefon.

 • alina borcea

  Rămâne o soţie devotată. Chiar dacă e serios afectată de vestea că Valentina Pelinel e însărcinată şi tatăl copilului ei ar putea fi Cristi Borcea, Alina nu renunţă la soţ. Aşa că i-a făcut, duminică (24 ianuarie), o vizită la penitenciar, împreună cu fiul şi fiica lor.

 • barbatii din viata valentinei pelinel

  Cristi Borcea nu se uită la bani atunci când vine vorba despre femeile din viaţa lui! Haine scumpe, bijuterii, maşini de lux şi vancante exotice. De un astfel de "tratament" beneficiau frumuseţile alese de fostul boss dinamovist să-i fie partenere.

 • cristian borcea

  O soţie cu acte şi cel puţin două amante oficiale! Cam aşa a fost dintotdeauna viaţa lui Cristi Borcea, fostul boss dinamovist care acum îşi spală în închisoare păcatele din dosarul transferurilor. Nici după gratii nu s-a liniştit. Vestea că Valentina Pelinel îi va dărui un băieţel, al şaptelea copil al omului de afaceri, i-a lăsat pe toţi mască. Click! vă spune cum a reuşit Borcea să jongleze cu atâtea femei, dar şi cât de generos a fost cu toate.

 • valentina cristi borcea

  Valentina Pelinel a dat tonul unui întreg scandal atunci când a dezvăluit că este însărcinată. După ce a fost surprinsă făcându-i vizite lui Cristi Borcea la închisoare, au apărut numeroase speculații conform cărora chiar fostul acționar dinamovist al fi tatăl bebelușului. Valentina nu a infirmat zvonurile, dar nici nu le-a confirmat. A spus doar că a fost o decizie asumată, atât de ea, cât și de tatăl pruncului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1