Un nou caz de viol în grup. Cinci tineri reținuți după ce au siluit o fată de 13 ani

Ultima actualizare:

    Cei șapte tineri din Vaslui au fost condamnați la închisoare pentru fapta lor
Cei șapte tineri din Vaslui au fost condamnați la închisoare pentru fapta lor

Cei șapte violatori din Vaslui care au șocat opinia publică din România în noiembrie 2014 au făcut adepți în Vrancea. Cinci băieți, cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au violat o adolescentă de 13 ani. După ce au siluit-o pe fată, agresorii au postat pe Internet un filmuleț cu isprava lor.

UPDATE: Cei cinci tineri au fost arestați preventiv

Cei cinci tineri din Vrancea care sunt acuzaţi că au răpit si violat o fată de 13 ani şi apoi au distribuit pe internet imagini filmate în timpul faptelor au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Magistraţii Tribunalului Vrancea au admis, joi, propunerea de arestare preventivă, însă decizia lor poate fi contestată de acuzați.

Caz cutremurător petrecut în comuna Cîmpineanca, județul Vrancea. Cinci tineri din Focșani au sechestrat o fată de 13 ani și au întreținut relații sexuale cu ea vreme de mai multe ore, arată procurorii DIICOT Vrancea. Conform acestora, cazul datează din luna februarie a acestui an, însă a fost făcut public abia acum. Petrică Leahu (17 ani), Ionuţ Hulea (17 ani), Denis-Adrian Popa (15 ani), Daniel-Cătălin Pîslaru (18 ani) şi Adrian-Marian Doroftei (21 ani) au fost reţinuţi fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de viol, complicitate la viol, pornografie infantilă şi lipsire de libertate în mod ilegal.

„În cauză există suspiciunea  rezonabilă că în luna februarie a.c., inculpaţii, cu vârste între 15 şi 21 de ani,  au  constrâns, prin ameninţări şi acte de violenţă, o minoră  în vârstă de 13 ani să întreţină raporturi sexuale cu aceştia, raporturi care au fi fost filmate cu un telefon şi postate pe o reţea de socializare”, anunţă procurorii DIICOT. Cei cinci tineri au fost prezentaţi Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.Surse judiciare au explicat pentru ziarul Adevărul că povestea a ieșit la lumină în februarie 2017, atunci când o profesoară de la Şcoala Generală „Ioan Cîmpineanu” din comuna Cîmpineanca (Vrancea) s-a dus la postul de poliţie din localitate şi a arătat un clip video postat pe o reţea de socializare. În filmuleț apar două persoane care întreţin relaţii sexuale orale. Scena ar fi fost distribuită pe Facebook de Petrică Leahu.

Anchetatorii spun că o parte din cei acuzați au recunoscut faptele. Cazul seamănă izbitor cu evenimentele petrecute în luna noiembrie a anului 2014 în Vaslui. Atunci, șapte tineri au fost acuzați că au abuzat de o tânără. Tinerii au fost condamnați la pedepse cuprinse între șase și zece ani de închisoare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net