Un militar american a fost rănit în timpul unui exerciţiu în judeţul Buzău

parachute-1416417_1920.jpg

Accident la un exercițiu militar, în Buzău
Foto Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Un militar american în vârstă de 29 de ani a fost rănit vineri dimineaţă, în timpul unui exerciţiu de paraşutare, la care participa alături de colegi de–ai săi, dar şi de alţi militari. Acest incident s-a petrecut la baza de la Boboc, la Buzău.

Militarul american, în vârstă de 29 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar în urma computerului tomograf efectuat s-a constatat că nu are şi alte leziuni. Starea lui este stabilă, așa cum au declarat reprezentanţii Spitalului Judeţean Buzău, potrivit news.ro.

”În urma exerciţiului de paraşutare a fost transportat la Spitalul Judeţean Buzău un militar de 29 de ani, de origine americană. La o primă evaluare, medicii au constatat că a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar în urma rezultatului analizei computerului tomograf se pare că nu sunt si alte leziuni. 

”Acum medicii decid dacă îl vor transfera la o altă unitate medicală sau nu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă. Din informațiile adunate, reiese faptul că militarul american a căzut într-un lan de porumb.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1