Un milionar român s-a prăbușit cu elicopterul de două milioane de euro. Detalii de ultimă oră

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Milionarul timişorean Romeo Dunca s-a prăbuşit cu elicopterul pe care îl pilota, pe Muntele Mic, în judeţul Caraş-Severin.

Potrivit unor surse oficiale news.ro, cunoscutul om de afaceri Romeo Dunca se afla, miercuri seară, la bordul elicopterului său, pe Muntele Mic, din judeţul Caraş-Severin, iar la un moment dat, din cauza vântului puternic, aparatul de zbor s-a prăbuşit peste cablul de transport al telescaunului de pe pârtia Borlova 1.

În urma accidentului, omul de afaceri nu a fost rănit, însă au rezultat pagube materiale. La locul accidentului nu au fost chemate echipaje nici de pompieri, nici de poliţie, ori ambulanţă. Omul de afaceri Romeo Dunca, din Timişoara, a cărui avere este estimată la peste 14 milioane de euro, deţine o cabană pe Muntele Mic, în judeţul Caraş-Severin unde îşi petrece cea mai mare parte a timpului. Elicopterul care s-a prăbuşit din cauza vântului ar fi fost cumpărat de acesta cu suma de două milioane de euro. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Dupa Georgica Cornu, iata ca si Romeo Dunca, unul dintre cei mai bogati timisoreni, va trece prin experienta divortului de sotia sa. Milionarul care detine una dintre cele mai mari firme de transport din Romania, vrea sa se desparta de Daniela Elena, femeia care i-a daruit 4 copii.  3 dintre ei sunt inca minori.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0

Click desktop articole 300x250 p5