Un Mercedes de 32.000 de euro a ars ca o torţă într-o parcare din Galaţi

Ultima actualizare:

Mercedes-ul E 250, ieşit de pe banda de fabricaţie în acest an, a ars ca o torţă în parcarea unui bloc din zona fostului magazin General.

"Echipajul care s-a deplasat la faţa locului, în urma sesizării primite, a constatat că incendiul se manifesta cu violenţă. Oamenii noştri au reuşit să stingă focul după aproximativ o oră şi 40 de minute. Din primele cercetări se pare că autotutismul a luat foc în urma unei acţiuni intenţionate", ne-a declarat lt. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Focul care, potrivit specialiştilor, ar fi pornit din partea din faţă a maşinii, a distrus în proporţie de 90% bijuteria pe patru roţi.

"Circumstanţele în care a luat foc maşina vor fi stabilite cu exactitate în urma unei anchete a poliţiştilor. Proprietarul autoturismului a fost audiat şi a declarat că în cursul zilei de 3 decembrie i-a împrumutat maşina cumnatului său, care a parcat-o în faţa blocului unde locuieşte", ne-a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Maşina devastată a fost ieri verificată de inspectorii de la firma de asigurări la care proprietarul autoturismului încheiase poliţia CASCO. Potrivit surselor din rândul celor care au făcut evaluarea, în acest caz, proprietarul maşinii ar putea să îşi recupereze integral valoarea maşinii, dar asta numai în cazul în care ancheta poliţiei va stabili că Mercedesul a fost ţinta unui act real de vandalism.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net