Momentul în care izbucnit incendiul din clubul Bamboo. Imagini din interior

bamboo.jpg

bamboo
Un martor a filmat cum a izbucnit incendiul în clubul Bamboo
Foto: DSU

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 20 spre 21 ianuarie, scenariul tragic din Colectiv era să se repete. Clubul Bamboo a izbucnit în flăcări, clădirea fiind făcută scrum. Din fericire, nimeni din cele peste 700 de persoane aflate în club nu și-a pierdut viața, dar în prezent, 44 de oameni se află în spitalele din București, după ce au fost răniți de flăcări.

Unul dintre martori a filmat în acea noapte momentul în care a izbucnit incendiul. În imagini se pot vedea mai multe persoane care au încercat să împiedice răspândirea flăcărilor, ajutându-se de extinctoare.

Din mărturiile patronului italian, Joshua Castellano și ale celor care se aflau în club, ei au reușit la un moment dat să stingă incendiul, dar vâlvătaia s-a reaprins. În materialul video se poate vedea însă că persoanele cu extinctoare nu reușesc să stingă flăcările, acestea devenind tot mai puternice și răspândindu-se fum prin local. Cei care au observat incendiul au încercat să iasă din local.

incendiu_bamboo_2.jpg

bamboo
Extinctoarele nu au putut face față incendiului
Loading...

Citește și

  • joshua castellano

    O afacere care îi aducea un profit frumuşel s-a făcut scrum în noaptea de vineri spre sâmbătă, când clubul Bamboo a ars din temelii. Patronul localului, Joshua Castellano, a rămas după incendiu doar cu hainele de pe el. Asociatul său, Cătălin Botezatu, a spus că italianul i-a povestit tot coşmarul prin care trece.

  • club bamboo poze incendiu castellano

    La cinci zile de la incendiul din clubul bucureștean Bamboo, Click! vă prezintă primele poze cu ce a mai rămas din local, realizate de un martor. Anchetatorii au reușit, miercuri, să intre printre ruinele acestuia. În urmă cu jumătate de oră, ei au finalizat cercetarea la fața locului.