Momentul în care izbucnit incendiul din clubul Bamboo. Imagini din interior

bamboo.jpg

bamboo
Un martor a filmat cum a izbucnit incendiul în clubul Bamboo
Foto: DSU

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 20 spre 21 ianuarie, scenariul tragic din Colectiv era să se repete. Clubul Bamboo a izbucnit în flăcări, clădirea fiind făcută scrum. Din fericire, nimeni din cele peste 700 de persoane aflate în club nu și-a pierdut viața, dar în prezent, 44 de oameni se află în spitalele din București, după ce au fost răniți de flăcări.

Unul dintre martori a filmat în acea noapte momentul în care a izbucnit incendiul. În imagini se pot vedea mai multe persoane care au încercat să împiedice răspândirea flăcărilor, ajutându-se de extinctoare.

Din mărturiile patronului italian, Joshua Castellano și ale celor care se aflau în club, ei au reușit la un moment dat să stingă incendiul, dar vâlvătaia s-a reaprins. În materialul video se poate vedea însă că persoanele cu extinctoare nu reușesc să stingă flăcările, acestea devenind tot mai puternice și răspândindu-se fum prin local. Cei care au observat incendiul au încercat să iasă din local.

incendiu_bamboo_2.jpg

bamboo
Extinctoarele nu au putut face față incendiului
Loading...
 
 

Citește și

  • joshua castellano

    O afacere care îi aducea un profit frumuşel s-a făcut scrum în noaptea de vineri spre sâmbătă, când clubul Bamboo a ars din temelii. Patronul localului, Joshua Castellano, a rămas după incendiu doar cu hainele de pe el. Asociatul său, Cătălin Botezatu, a spus că italianul i-a povestit tot coşmarul prin care trece.

  • club bamboo poze incendiu castellano

    La cinci zile de la incendiul din clubul bucureștean Bamboo, Click! vă prezintă primele poze cu ce a mai rămas din local, realizate de un martor. Anchetatorii au reușit, miercuri, să intre printre ruinele acestuia. În urmă cu jumătate de oră, ei au finalizat cercetarea la fața locului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1