Un lift cu mame a căzut în gol la Maternitatea Ploieşti

Ultima actualizare:

    În  liftul maternităţii, pacientele nu sunt în siguranţă absolut delocFoto: arhivă personală
În liftul maternităţii, pacientele nu sunt în siguranţă absolut delocFoto: arhivă personală

Momente de groază la Maternitatea Ploieşti. Un lift care transporta mai multe paciente a căzut în gol câteva etaje marți dimineață, la Spitalul de Obstetrică Ginecologie din oraş. În lift ar fi fost 13 paciente ale maternităţii, majoritatea mame, care tocmai trecuseră printr-o cezariană, şi liftierul.

E semn că trebuie să se facă investiţii serioase la maternitatea din Ploieşti. Un lift a căzut în gol de la etajul 6, incidentul provocând panică între pacientele care abia născuseră şi mergeau să-şi vadă bebeluşii. Potrivit Observatorul Prahovean, incidentul a avut loc în jurul orei 5 dimineaţa.

Reprezentanţii maternității au declarat că nu au fost răniţi. O mamă care era în lift spune însă că una dintre paciente şi-a fracturat piciorul. 

Poliţiştii s-au autosesizat şi au mers la unitatea medicală pentru a verifica ce s-a întâmplat. Şeful CJ Prahova a spus că reprezentanţii spitalului au demarat o anchetă şi au cerut explicaţii de la două firme cu care spitalul are contract, respectiv una care asigură mentenanţa pentru ascensoare şi o alta care asigură prestări servicii pentru angajata care se afla în lift, în condţiile în care aceasta nu este angajata spitalului, ci a unei firme externe.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, insituţie care are în administrare clădirea în care funcţionează Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Ploieşti, a declarat că primele verificări arată că situaţia s-a produs din cauză că în lift s-au urcat mai multe persoane decât numărul maxim admis.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net