Un jandarm a ajuns «înger păzitor» de portofele

Ultima actualizare:

Are lipici la portofele. Asta spun colegii despre Ion Blănaru, jandarmul care a găsit, ieri dimineaţă, un portmoneu plin cu bani şi alte acte în sediul Trezoreriei Suceava.

Şi-a anunţat imediat superiorii, iar mai apoi a returnat portofelul păgubitului. Înăuntru se aflau 900 de lei, dar şi două carduri şi codurile PIN aferente.

„Eram în timpul serviciului la Trezoreria Suceava.

Era un grup de persoane care şi-au plătit diferite impozite la un ghişeu şi undeva jos pe gresie am văzut un portofel pe care l-am ridicat am încercat să găsesc un martor, am numărat banii, era vorba de un nouă milioane de lei, două carduri cu codurile aferente în portofel.

Mi-am sunat şefii şi dânşii au dat de cel care a pierdut portofelul", a povestit plutonierul adjutant şef Ion Blănaru.

Este pentru a şaptea oară când plutonierului adjutant şef Blănaru i se întâmplă aşa ceva.

În total, angajatul a returnat peste 5.000 de lei celor care şi-au pierdut fie portofelele, fie diferite sume de bani, devenind astfel un soi de înger păzitor.

Păgubitul, Cezar Ciprian Potoroacă, de 29 de ani, din Suceava, a rămas plăcut surprins de modul cum a acţionat jandarmul.

„Gestul jandarmului este de apreciat, chiar nu mă aşteptam ca în România să fiu sunat că mi s-a găsit portofelul. E incredibil", a spus Cezar Ciprian Potoroacă.

Click! a scris la 30 iulie despre un caz asemănător petrecut în judeţul Bihor

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net