Un inspector OPC cerea mită alimente şi favoruri sexuale

Ultima actualizare:

Reprezentanţii Biroului Anticorupţie din cadrul Parchetului Judeţean au refuzat să facă declaraţii, dar se pare că la adresa sa au fost formulate două denunţuri cu privire la diverse foloase materiale pe care le-ar fi solicitat în timpul unor controale.

Locuinţa inspectorului a fost percheziţionată şi, conform unor surse din rândul oamenilor legii, au fost găsite probe în sprijinul acuzaţiilor de luare de mită.

Costel Voinea este suspectat că a luat mită în bani şi produse alimentare de la mai mulţi agenţi economici din mediul rural la care a fost în control. Inspectorul căuta nereguli, apoi încerca să le facă nevăzute cerând „atenţii", fără să încheie procese verbale de sancţionare a comercianţilor.

Şpaga era plătită în mai mult feluri, cum se descurca fiecare, cu kilograme de carne, vin, bani şi chiar tâmplărie termopan, aceasta din urmă fiind găsită acasă la el, la percheziţia domiciliară.

Aceleaşi surse din apropierea anchetei spun că inspectorul ar fi pretins în diferite situaţii şi favoruri de natură sexuală atunci când avea de-a face în controalele întreprinse cu femei frumoase, acuzaţii care vor trebui dovedite.

Costel Voinea a fost ieri arestat preventiv pentru 29 de zile, pentru luare de mită."Este un eveniment nedorit, dar până la proba contrară există prezumţia de nevinovăţie. Să aşteptăm o decizie a instanţei", ne-a declarat Mirela Bîznă, directorul Comisariatului Judeţean pentru protecţia Consumatorilor Vrancea.

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net