Un hoţ a sunat la 112 ca să vină poliţiştii, să-l salveze

Citeste tot despre: 

Un bărbat care a spart mai multe boxe din subsolul unui bloc din centrul Vasluiului, de unde a furat diverse bunuri cu care a umplut un rucsac, a sunat la 112 şi a cerut ca poliţiştii să vină să îl salveze, pe motiv că aude zgomote ciudate, el aşteptându-i pe oamenii legii într-una din boxe.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, un bărbat în vârstă de 31 de ani a spart şapte boxe dintr-un bloc din centrul municipiului Vaslui şi, după ce şi-a umplut rucsacul cu mai multe bunuri, s-a oprit într-una din boxe pentru a bea o sticlă cu vin.

La un moment dat, bărbatului i s-a părut că aude zgomote ciudate şi, de frică, a sunat la 112 pentru a cere sprijinul poliţiştilor.

"Poliţiştii deplasaţi la locul indicat l-au găsit pe tânăr aşteptând cuminte într-una din cele şapte boxe în care intrase, pe rând, prin efracţie.

Pe numele suspectului s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat, având în vedere că rucsacul cu bunurile sustrase a fost găsit asupra lui", a declarat, luni, pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Bărbatul, din localitatea vasluiană Beneşti, este cunoscut de către poliţişti cu antecedente penale pentru furt calificat.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1