Un funcţionar de la Registratura Guvernului, infectat cu noul coronavirus

Ultima actualizare:

    Un funcţionar care lucrează la Registratura Guvernului a fost confirmat cu noul coronavirusFoto News.ro
Un funcţionar care lucrează la Registratura Guvernului a fost confirmat cu noul coronavirusFoto News.ro

Un funcţionar care lucrează la Registratura Guvernului a fost confirmat cu noul coronavirus, au declarat surse guvernamentale, luni, pentru News.ro. Ulterior, Guvernul a anunţat că angajatul a fost confirmat în cursul zilei de vineri şi este internat. De asemenea, reprezentanţii Executivului au anunţat că angajatul nu a intrat în contact direct cu membri ai Cabinetului

”A fost confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19 o persoană care are calitatea de funcţionar public şi îşi desfăşoară activitatea într-o structură din cadrul Direcţiei pentru Relaţia cu Publicul. Persoana în cauză a fost confirmată pozitiv în cursul zilei de vineri şi în acest moment este internată”, a transmis, luni, Guvernul. 

Sursa citată a precizat că DSP Bucureşti a desfăşurat o anchetă epidemiologică, în cadrul căreia au fost testaţi colegii de birou ai persoanei, cu rezultat negativ.

”Toate persoanele care au avut contact direct, de lungă durată, se află în izolare la domiciliu. Spaţiul în care şi-a desfăşurat activitatea a fost dezinfectat, conform protocoalelor sanitare. Facem menţiunea că persoana în cauză nu a avut contact direct cu membri ai Cabinetului”, a mai transmis Guvernul. 

Un funcţionar care lucrează la Registratura Guvernului a fost confirmat cu noul coronavirus, au declarat surse guvernamentale, luni, pentru News.ro.

Persoana este, în momentul de faţă în izolare, iar toţi colegii ei de birou au fost testaţi negativ pentru COVID-19, au adăugat sursele menţionate.

La începutul lunii martie, au mai existat trei cazuri de persoane care aveau legătură cu aparatul de lucru al Guvernului, însă testele au ieşit ulterior negative pentru COVID, potrivit news.ro.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net