Un fost secretar de stat a murit la 51 de ani. Dan Tătaru fusese infectat cu coronavirus

dan-tataru.jpg

dan tataru, fost secretar de stat in ministerul apararii
Dan Tătaru, fost senator și secretar de stat în Ministerul Apărării, a murit la 51 de ani. Acesta fusese infectat cu coronavirus
foto: Facebook

Dan Tătaru, fost senator și secretar de stat în Ministerul Apărării, a murit la 51 de ani. Acesta fusese confirmat cu coronavirus și era internat la spitalul din Moinești.

Tragicul anunț a fost făcut pe Facebook chiar de ministru Apărării: ”Am aflat cu tristeţe despre trecerea la cele veşnice, la numai 51 de ani, a lui Dan Tătaru, fost senator al României şi secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale în două mandate. Transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris, duminică, 2 august, Nicolae Ciucă.

Raed Arafat a declarat la Antena 3 că s-a încercat transferul la Spitalul Militar ROL 2 instalat în incinta Institutului „Ana Aslan”, dar pacientul a intrat în stop cardio-respirator înainte de a putea fi transferat cu elicopterul şi nu a putut fi resuscitat.

Dan Tătaru a fost ales, în 2012, senator din partea PSD, la Bacău. Din 2015 acesta a activat ca senator independent, până la finalizarea mandatului în 2016. 

Loading...

Citește și