Un episcop i-a pedepsit pe enoriaşi pentru că n-au fost la referendumul pentru familia tradițională

Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Vicenţiu Grifoni, nu le-a permis enoriaşilor să intre în altarul unei biserici resfinţite, pe motiv că e o perioadă de doliu pentru Biserică. De ce e doliu? Pentru că referendumul pentru familia tradiţională nu a trecut. Oamenii s-au revoltat, mai ales că biserica a fost reabilitată din banii lor: „Credinţa-i credinţă, referendumul e referendum. Ce treabă aveam noi că nu s-a dus lumea la referendum?“.

"Avand in vedere această perioadă de doliu, suferinţă şi durere, astăzi nu se va intra în Sfântul Altar si vom lăuda pe Dumnezeu din faţa catapetesmei", i-a anunţat Episcopul Vicenţiu Grifoni pe credincioşi, potrivit TV Ialomiţa. 

Oamenii s-au revoltat. "Asta era problema, că n-a fost lumea la vot? Aia era doliu? Credeam ca a murit un Părinte de-al lor si trebuia să ţinem doliu la biserică. Să le fie ruşine, că dacă vor ei să facă prostii sau nu vor tot fac. Ca au făcut si părinţii între ei prostii si au făcut şi copii, şi acum sunt sfinţi", a spus o femeie. O alta persoana a susţinut că ceea ce s-a întamplat are legătura doar cu politica şi nu cu Dumnezeu. "Credinţa-i credinţă, referendumul e referendum. Ce treabă aveam noi ca nu s-a dus lumea la referendum?", a fost o alta reacţie, scrie adevarul.ro.
 

loading...
Loading...