Un elev din Târgovişte a intrat în comă după ce a căzut de la etajul doi al liceului

Un elev al unui liceu din Târgovişte a căzut de la etajul doi al clădirii în care învăța şi a ajuns în comă la spital, urmând să fie transportat în București pentru îngrijiri medicale.

Un elev în vârstă de 12 ani al Liceului de Arte din Târgovişte a ajuns în comă la spital, joi, 6 decembrie, fiind grav rănit, după ce a căzut de la etajul al doilea al unităţii şcolare în care învăța, pe casa scărilor. Băiatul va fi transportat cu o ambulanţă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti, potrivit informațiilor oferite de News.ro

Elevul de 12 ani a ajuns în comă la spital

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, un elev în vârstă de 12 ani a ieşit, joi după-amiază, din sala de spectacole a unei unităţi de învăţământ, a alergat pe hol, iar la un moment dat s-a împiedicat şi a căzut pe casa scării de la etajul al doilea. O profesoară a fost cea care a sunat la 112 după ce a văzut incidentul.

O ambulanţă l-a preluat pe băiat şi l-a dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Târgovişte, însă medicii de acolo au propus transferul acestioa la un spital din Bucureşti.

Managerul SJU Târgovişte, Claudiu Dumitrescu, a declarat pentru sursa anterior menționată că băiatul a suferit un politraumatism prin cădere, cu principala componentă traumatism cranio-cerebral, şi este în comă, fiind intubat. El va fi transferat cu o ambulanţă la Spitalul ”Bagdasar Arseni” din Capitală.

La rândul său, inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, profesorul Sorin Ion, a declarat că incidentul s-a produs la Liceul de Artă „Bălaşa Doamna” din Târgovişte, fiind deschisă o anchetă în acest caz.

Loading...