Un elev de 14 ani l-a făcut KO pe administratorul şcolii la care învăţa

Ultima actualizare:

    Aceasta este staţia de autobuz în care a avut loc incidentul
Aceasta este staţia de autobuz în care a avut loc incidentul

Adolescentul l-a lovit cu pumnul în plină figură pe bărbatul în vârstă de 44 ani, în timp ce acesta din urmă aştepta într-o staţie de autobuz.

Scena şocantă a avut loc ieri în apropierea Şcolii cu clasele I-VIII din comuna suceveană Şcheia, situată în imediata apropiere a oraşului Suceava.

Administratorul şcolii, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost luat cu salvarea şi dus la spital după ce un elev de 14 ani, care era înscris în clasa a VIII-a, l-a lovit cu pumnul în faţă. Bărbatul lovit s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de asfalt.

Totul a plecat de la faptul că elevul mânca seminţe în incinta şcolii, iar eleva de serviciu l-a chemat pe administrator şi i-a povestit ce s-a întâmplat. Elevul, de etnie rromă, şi administratorul şcolii din Şcheia au avut un schimb de replici.

Din primele date se pare că cei doi s-au înjurat reciproc, iar administratorul l-a luat de urechi, iar ceva mai târziu i-a tras şi o palmă elevului recalcitrant.

La plecarea din şcoală, într-o staţie de autobuz aflată vizavi de sediul Primăriei Şcheia, elevul l-a lovit prin surprindere pe administrator, iar acesta a căzut jos.

Martorii aflaţi la faţa locului au chemat imediat o ambulanţă, iar administratorul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, contuzie regiune occipitală, pierderea cunoştinţei, fără a se impune internarea.

Conducerea Şcolii Şcheia a început o anchetă care să lămurească acest incident, în paralel derulându-se şi cercetările poliţiştilor care au fost sesizaţi de acest incident.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net