Un doctor clujean a fost la cinci metri de camionul ucigaş. “Nu doresc nimănui să vadă! Nici în filme”

Ultima actualizare:

    Medicul Florin Anton a scăpat ca prin urechile acului
Medicul Florin Anton a scăpat ca prin urechile acului

Au fost aproape de moarte, fiind salvaţi de fotografiile pe care se pregăteau să le posteze pe o reţea socială! Doctorul Florin Anton (42 de ani) şi soţia sa s-au aflat la mică distanţă de camionul care a făcut, joi seară, sute de victime la Nisa!

Medicul specialist cardiolog Florin Anton (42 de ani) era în concediu cu soţia sa, iar joi seară, la fel ca majoritatea turiştilor şi localnicilor, a mers să admire artificiile de Ziua Naţională a Franţei. Doar şansa a făcut ca Florin şi soţia lui să nu se numere printre zecile de victime ale atacului. Cei doi români au plecat mai târziu de la hotel şi nu au găsit loc de parcare în zona unde s-a petrecut tragedia. Ei au urmărit artificiile din maşina lăsată cu luminile de avarii pornite. Florin a mers pe promenadă să facă nişte poze, iar apoi s-a întors în maşină pentru a le posta pe internet, ceea ce i-a salvat viaţa. După numai câteva secunde s-a dezlănţuit iadul.

Camionul care făcuse deja primele victime a trecut pe pista de biciclete aflată la patru-cinci metri de maşina în care se aflau soţii Anton, apoi a început să meargă în zig-zag. „Dacă nu m-aş fi întors la maşină, aş fi fost în mulţimea de oameni care a fost spulberată de camion“, povesteşte medicul pentru adevarul.ro. “Camionul a ras totul. Strigătele oamenilor au fost horror. Se auzea ca şi când se trăgea. Apoi panica, frica de pe chipurile celor rămaşi… Nu doresc nimănui să vadă aşa ceva! Nici măcar în filme“, rememorează, îngrozit, clujeanul.

Moarte, durere şi disperare în sudul Franţei
Moarte, durere şi disperare în sudul Franţei

Cei doi soţi au reuşit să plece cu maşina, dar pe drumul de întoarce spre hotel au asistat la secvenţe groaznice, pe care cu greu le vor putea uita. Pe o distanţă de doi kilometri, zeci de oameni erau întinşi pe caldarâm. „Mi-a rămas în minte imaginea unei persoane lovite, după ce a trecut camionul. Era foarte aproape de noi. În Franţa, pe Facebook, sunt filmuleţe realizate după trecerea camionului, v-ar şoca să le vedeţi. V-ar cuprinde rapid plânsul…“, spune doctorul cu vocea gâtuită.

Cuplul mai are şapte zile de concediu la Nisa, însă e imposibil să-şi continue vacanţa: “Ne întoarcem mai repede“. Cât despre atmosfera din faimosul oraş din sudul Franţei, medicul spune că „lumea e tristă, panicată, furioasă şi şocată“.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net