Un an de la moartea lui Vadim. Fata cea mare vrea să-i facă muzeu

Ultima actualizare:

    Lidia vrea ca oamenii să nu uite de tatăl eiFoto: Arhiva Click!
Lidia vrea ca oamenii să nu uite de tatăl eiFoto: Arhiva Click!

Miercuri, 14 septembrie, se împlinește un an de la moartea controversatului politician Corneliu Vadim Tudor. Fata lui cea mare, Lidia, îi simte mult lipsa și a mărturisit că a fost un an foarte greu pentru familia ei. De asemenea, tânăra a declarat că „va exista un muzeu Corneliu Vadim Tudor, undeva în București”.

„„Acum îmi dau seama că noi simţim lipsa lui nu numai din  punct de vedere al faptului că el era tatăl nostru şi era capul familiei, ci observ că această lipsă se vede şi din punct de  vedere politic, pentru că din ce în ce mai mulţi oameni ne spun, chiar dintre cei care îl contestau pe tata,  ne spun că se simte lipsa lui şi că, într-adevăr, cei care de multe ori îl catalogau drept nebun, pentru că de multe ori nu avea dovezi pentru ceea ce spunea, acum îi simt lipsa.  Altfel,  a fost un an foarte greu. Parcă abia am clipit anul trecut şi, când am deschis ochii,  ne-am trezit peste un an... fără tata. Nu  ne vine să credem că a trecut atât de mult timp  şi, până la urmă, atât de puţin, pentru că îmi dau seama că mai avem o viaţă înainte fără el”, a povestit Lidia, într-un interviu acordat Ziarului Ring.

Familia lui Vadim vrea să facă un muzeu în memoria politicianului: „Cu siguranţă va exista un muzeu Corneliu Vadim Tudor. Nu ştiu  încă unde va fi. Dacă va fi aici, în casa noastră, sau în altă parte. Pentru că îmi dau seama că şi pentru a schimba numele străzii, chiar şi pentru asta, sunt o grămadă de acte de făcut şi de demersuri de îndeplinit. Dar, cu siguranță, vrem să existe un muzeu, undeva în Bucureşti, indiferent unde. Pentru ca lumea să poată veni şi să vadă. Avem o mulţime de lucruri pe care le  putem expune acolo şi sunt sigură că  acelora care  l-au iubit le-ar face plăcere să le vadă (...) Îi plăceau locurile din Bucureşti încărcate de istorie: zona Ateneului, Centrul Vechi, Kiseleff. Cât despre muzeu, cu siguranţă noi nu avem în acest moment unde să-l facem. Pentru că  necesită şi spaţiu, efectiv. Până la urmă, în casa  noastră, unde ar putea să fie amplasat, locuim noi. Mai avem şi căţeii: 25 la număr. Şi ar fi nevoie de un loc unde să fie exclusiv Muzeul C.V. Tudor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net