Un criminal eliberat condiţionat din închisoare a murit după ce s-a răsturnat cu mașina pe câmp. Bărbatul fugea de polițiști

Ultima actualizare:

    Bărbatul s-a răsturnat cu mașina pe un câmp Foto: adevarul.ro
Bărbatul s-a răsturnat cu mașina pe un câmp Foto: adevarul.ro

A stat ani buni în închisoare pentru omor, iar când a fost liberat condiționat, Dumitru Nicorescu (47 ani) a sfârșit în urma unui accident provocat chiar de el, în județul Prahova. S-a răsturnat cu mașina pe un câmp, după ce a condus cu viteză foarte mare, vrând să scape de polițiștii care îl somaseră să oprească.

Abia liberat din închisoare, unde fusese închis pentru omor, un bărbat în vârstă de 47 de ani s-a apucat de alte infracțiuni. S-a urcat la volanul unui Jaguar, deși nu avea permis de conducere, și a pornit la plimbare. Mai mult, mașina pe care o conducea nu avea plăcuțe de înmatriculare.

Șoferul, somat să oprească    

La scurt timp, autoturismul a fost observat de polițiști în trafic și șoferul a fost somat să oprească. Bărbatul de la volan nu s-a conformat, din contră, a pornit în mare viteză pe un drum județean din Prahova, vrând să scape de oamenii legii, scrie adevarul.ro. Cu maşina poliţiei pe urme, Dumitru Nicorescu a scăpat controlul volanului şi s-a răstrunat pe un câmp. În urma impactului, bărbatul a murit pe loc. Accidentul s-a produs în noaptea de luni spre marţi, pe drumul judeţean care leagă comunele Cocorăştii Colţ cu Băteşti.

Maşina fără plăcuţe de înmatriculare fusese observată de un echipaj de la Poliţia Rurală Cocorăştii Colţ. Deşi agenţii au făcut semn să oprească, şoferul i-a sfidat şi a accelerat. ”Întrucât conducătorul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire, s-a procedat la urmărirea acestuia. La un moment dat, pe DC 106, la ieşire din localitatea Cocorăştii Colţ, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat în afara părţii carosabile şi, din nefericire, în urma impactului, a decedat. Din verificări a reieşit faptul că autovehiculul nu era înmatriculat, iar bărbatul de 47 de ani aflat la volan avea suspendat dreptul de a conduce”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

Dumitru Nicorescu fusese condamnat în trecut pentru omor, liberat condinţionat din închisoare şi mai avea un rest de pedeapsă de 400 de zile. 

Citește și: 

Ca în filme! A sărit în Dâmboviţa ca să scape de poliţie

Dâmbovița. Bărbat drogat, fără permis, fugărit în chiloți de polițiști

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net