Un crater din asfalt i-a înghiţit maşina!

Citeste tot despre: 

Un bărbat din Sibiu a trecut, joi dimineaţă, printr-o spaimă cumplită. Ioan Vodă mergea spre serviciu la volanul autoturismului personal, un Fiat Punto, când, pe strada Râului, în zona benzinăriei Rompetrol, a căzut cu maşina într-o groapă uriaşă din asfalt.

„Zona nu era semnalizată şi am căzut în ditamai craterul. M-am speriat îngrozitor. Nu se lasă aşa ceva, noaptea, în mijlocul străzii!", a spus bărbatul care nu a fost rănit şi a reuşit să iasă singur din maşină.

Reprezentanţii Primăriei Sibiu spun că firma care a făcut lucrarea de pe strada Râului, lăsată nesemnalizată, este un subcontractant al celor de la E-ON Gaz. Firma respectivă a fost amendată de poliţiştii de la circulaţie pentru că nu a semnalizat lucrarea cu 21 de puncte amendă, respectiv 1.680 de lei.

Groapa din asfalt a fost lăsată nesemnalizată pe timpul nopţii


 Ioan Vodă s-a ales însă cu maşina distrusă şi spune că nu are asigurare CASCO. „De plătit, voi plăti tot eu probabil, că aşa e în România. Nu ştiu încă dacă voi da în judecată municipalitatea. E o umblătură de ani şi ani şi nu cred că am vreo şansă de câştig", a mai spus Ioan Vodă.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1