Un copil, în stare gravă, după ce a fost tratat cu leacuri băbeşti

Ultima actualizare:

    (Foto: Arhivă)
(Foto: Arhivă)

Un copil de 2 ani se zbate între viaţă şi moarte pentru că a fost tratat cu leacuri băbeşti. Băieţelul s-a ars după ce o oală cu apă clocotită a căzut pe el, iar bunica, în loc să-l ducă la doctor, l-a tratat două zile cu albuş de ou. Leacurile nu numai că nu l-au făcut bine, dar rănile s-au infectat.

Micuţul are arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului

Băieţelul în vârstă de 2 ani locuia împreună cu bunicii şi alţi doi fraţi ai săi, cu vârste de 5 şi 8 ani, părinţii fiind plecaţi la muncă în străinătate. Copilul a rămas nesupravegheat şi a căzut peste o oală cu apă clocotită, suferind arsuri grave.

Bunica sa nu s-a gândit să cheme ambulanţa şi a început să-l trateze cu leacuri băbeşti, ea punându-i albuş de ou peste rănile foarte grave.

Băieţelul a îndurat două zile de chinuri groaznice, iar când a văzut că micuţul nu se mai opreşte din plâns, femeia a sunat la 112. El a fost transportat la spital, unde medicii au constatat că are arsuri de gradul IV pe abdomen şi pe spate, reprezentând 30 la sută din suprafaţa corpului.

Deoarece copilul se afla în stare gravă, medicii ieşeni au decis transferul său la o clinică de arşi din Bucureşti, scrie romanitv.net.

Asistenţii sociali au declanşat o anchetă şi cer ca şi ceilalţi doi fraţi să fie scoşi din familie şi internaţi într-un centru de minori.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net