Un copil a fost muşcat de un câine în timp ce alerga la o bază sportivă din Craiova

Ultima actualizare:

Mario Petcu, membru al clubului de box CSM Olimpia, alerga împreună cu mai mulţi colegi sportivi în jurul bazei sportive, iar, la un moment dat, a fost atacat de un câine, care l-a muşcat de antebraţul drept.

"Băiatul era la alergare, la antrenament, cu alţi copii, când a fost atacat de un câine", a declarat Marcel Petcu, tatăl copilului.În urma incidentului, adolescentul a fost dus la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, unde a fost vaccinat şi va rămâne internat timp de câteva zile, sub supravegherea medicilor.

Echipele de la ecarisaj au mers în zona bazei sportive unde a avut loc incidentul, iar după aproximativ 15 minute au capturat câinele care l-a atacat pe băiat.

Autorităţile locale din Craiova estimează că în municipiu există aproximativ 7.000 - 8.000 de câini fără stăpân, numărul acestora fiind în creştere permanentă în ultimii ani, iar în medie zilnic ajung la spital cinci persoane muşcate de câini.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net