Un copil de trei ani şi bunicul său au căzut pe casa scării. Accidentul a fost fatal pentru amândoi

Ultima actualizare:

    Ambulanța a venit și pentru 179 de persoane care au prezentat afecţiuni digestivefoto: Click!
Ambulanța a venit și pentru 179 de persoane care au prezentat afecţiuni digestivefoto: Click!

Un bărbat de 62 de ani şi nepotul său de 3 ani au căzut, vineri seară, pe casa scării unui bloc din Bistriţa, de la etajul al doilea. Atât bărbatul, cât și copilul au decedat în urma impactului, chiar dacă cel mic a fost resuscitat.

ISU Bistriţa-Năsăud a anunţat, vineri seară, că a intervenit pe strada Vişului, în municipiul Bistriţa, unde un bărbat şi nepotul său de 3 ani au căzut pe casa scării unui bloc.

Ambele victime au fost găsite inconştiente de către echipajele de salvare. ”Conform primelor date, un copil în vârstă de 3 ani şi un bărbat în vârstă de 62 de ani, ambii din Bistriţa, au căzut pe casa scării, de la etajul al doilea al blocului în care locuiau. La faţa locului, echipa operativă efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte şi a cauzei în care a avut loc evenimentul”, au transmis, la rândul lor, poliţiştii.

Copilul de trei ani care a căzut împreună cu bunicul său pe casa scării, de la etajul al doilea al unui bloc din Bistriţa, a murit. Băiatul suferise un traumatism cranio-cerebral şi mai multe leziuni, potrivit news.ro.

Când s-a întâmplat tragedia, se pare că bunicul şi nepotul său se întorceau de la o plimbare. Anchetatorii nu ştiu deocamdată exact firul evenimentelor. Cert este ca cei doi au căzut peste balustrada scării.

Anton Pop, medic SAJ BN: “Persoană adultă a fost în stop cardiorespirator, am început manevrele de resuscitare împreună cu echipajul EPA. Din păcate pacinetul prezenta leziuni incompatibile cu supravieţuirea, prezenta fractură de craniu, fractură parietală cu cufundare. Copilul era inconştient şi s-a deplasat la UPU fiind stabil iniţial.”

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net