Un copil de cinci ani a ajuns la spital, după ce un dulap de la grădiniţă a căzut peste el

copil-ranit-gradinita.jpg

Un copil de 5 ani a ajuns la spital, după ce un dulap de la grădiniță a căzut peste el
Foto: Pixabay

Un copil în vârstă de cinci ani a ajuns la spital, după ce un dulap de la grădiniţă a căzut peste el, incidentul având loc, miercuri după-amiază, 11 decembrie, în municipiul Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, incidentul a avut loc miercuri după-amiază, la Grădiniţa cu Program Prelungit "Perluţele Mării" din municipiul Constanţa. Astfel, după terminarea programului, un copil, în vârstă de cinci ani, a fost preluat de la grupă de către mama sa. El a ieşit pe hol înaintea mamei şi, în timp ce se juca, un dulap s-a răsturnat peste el, dar numai parţial căci obiectul de mobilier a rămas sprijinit de peretele opus, holul fiind îngust. 
”Din datele pe care le avem până în prezent, la sosirea echipajului de urgenţă medicală, copilul era conştient, având numai câteva zgârieturi la o ureche şi la degete (fără sângerare abundentă)”, au precizat reprezentanţii ISJ Constanţa. 
 Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, la faţa locului s-a deplasat un echipaj pentru acordarea de îngrijri.
Echipajul medical a stabilit că cel mic a suferit un traumatism în zona lombară. Mama a povestit cadrelor medicale că băiatul s-ar fi agăţat de uşa dulapului şi dulapul l-ar fi lovit în spate. El a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa unde i s-au făcut investigaţii. În prezent, copilul a fost consultat de cadrele medicale, care au decis că micuţul va rămâne internat în unitatea medicală. Copilul a fost internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru supraveghere, la Secţia de Chirurgie Pediatrică, fiind diagnosticat cu contuzie lombară. 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1