Un copil de 6 ani a murit din cauza unui şofer care conducea beat

Ultima actualizare:

    Impactul de pe  autostradă a fost  devastator
Impactul de pe autostradă a fost devastator

Dramă pe autostradă! Un şofer beat a curmat, ieri dimineaţă, trei vieţi, după ce a rulat pe contrasens, între Traian Vuia şi Timişoara, pe Autostrada Vestului. Maşina individului a izbit frontal un vehicul care circula regulamentar, iar coliziunea a dus la moartea a doi adulţi şi un puşti. Un al doilea copil se află în comă.

Accident grav, vineri dimineaţă, pe Autostrada A1, între Traian Vuia şi Timişoara, în dreptul nodului rutier Balinţ. Şoferul care a provocat dezastrul mergea pe contrasens şi a fugit de la locul coliziunii, dar a fost prins după câteva ore de poliţişti. „În jurul orei 04.35, am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier pe autostrada A1, km 447, sensul de mers Traian Vuia - Timişoara. În accident au fost implicate două autoturisme. Într-un autoturism se aflau trei adulţi şi doi copii, dintre care doi adulţi decedaţi, iar cei doi copii (6 şi 9 ani) au fost transportaţi la spital inconştienţi, stare comatoasă, împreună cu cel de-al treilea adult (tatăl copiilor), care nu a necesitat îngrijiri medicale”, au transmis cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Unul dintre copii, Rareş Jurconi, un băiat de 6 ani, a murit la Spitalul „Louis Ţurcanu” din Timişoara. „Băiatul avea traumatisme craniene, toracice, a fost resuscitat aproape două ore. Al doilea copil din acest accident este în secţia de Terapie Intensivă, cu contuzie toracică şi craniană”, explică medicul Mihai Gafencu.

Şoferul fugar, Adrian Vasiliu, a fost descoperit lângă halta CFR Susani, în apropiere de localitatea Traian Vuia. Bărbatul de 43 de ani, din comuna Tomeşti (Timiş), avea o alcoolemie de 0,39 la mie în aerul expirat. Individul e acuzat de ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

«Copiii veneau de la Constanţa, unde au câştigat un trofeu»

Cei doi puşti făceau parte din echipa de copii CSC Ghiroda Junior. Micuţii fotbalişti reveneau acasă după turneul Cupa de Vară Farul 2019 de la Constanţa, pe care l-au şi câştigat, la ambele grupe: 2011 şi 2013. Rareş Jurconi nu a mai putut fi salvat de medici. “Copiii veneau de la Constanţa, unde au câştigat un turneu amical. A fost ca o vacanţă, au mers cu părinţi, cu bunici. Sunt copilaşi de 6 ani. Din păcate, Rareş a murit, iar Cristofer este la spital, din cauza unui nebun”, spune, pentru adevarul.ro, Alin Miloş, coordonatorul clubului de la Ghiroda. „Rareş, vei fi mereu campion în sufletele noastre şi ale colegilor tăi”, transmite Angela Drăghia, din partea conducerii clubului CSC Ghiroda. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net