Un copil de 11 ani şi-a înscenat răpirea din cauza unor note mici la şcoală

Ultima actualizare:

    Fata nu a avut cum să scape de agresor, pentru că avea cătuşe, iar uşile maşinii erau închiseFoto: Arhiva Click
Fata nu a avut cum să scape de agresor, pentru că avea cătuşe, iar uşile maşinii erau închiseFoto: Arhiva Click

Un elev de 11 ani, din Huşi, a povestit poliţiştilor că a fost rapit de pe stradă, urcat într-o maşină, bătut şi abandonat la marginea oraşului. Totul s-a dovedit a fi o minciună, pentru a distrage atenţia părinţilor de la notele mici obţinute la şcoală.

Autorităţile municipiului Huşi, judeţul Vaslui, au căutat timp de trei zile presupuşii răpitori ai unui băiat de 11 ani, fiul unui poliţist de frontieră. Acestea au luat în calcul inclusiv varianta unui atac mafiot, căci tatăl copilului lucra la Sectorul Poliţiei de Frontieră Berezeni, acolo unde in aceasta primăvară traficanţii de ţigări din Republica Moldova au planuit un atac criminal împotriva şefului instituţiei, dejucat de procurorii DNA, care interceptaseră intenţiile contrabandiştilor, scrie Adevărul.ro.

Ulterior, poliţiştii au aflat că băiatul şi-a înscenat răpirea, pentru a nu fi certat de părinţi din cauza situaţiei şcolare. ”În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale în privinţa elevului de 11 ani, care ar fi fost victima infracţiunilor de lipsire de libertate şi tâlhărie, s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă. Minorul a afirmat lucruri nereale din dorinţa de a abate atenţia părinţilor de la faptul că avea două note mai mici la şcoală”, a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ vASLUI.

Elevul a mai declarat că loviturile de pe corp, care au necesitat îngrijiri medicale, au apărut în urma unei căzături. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui au declarat că băiatul în vârstă de 11 ani a povestit că, miercuri seară, a fost luat de pe stradă, din apropierea Şcolii generale ”Mihail Sadoveanu” din municipiul Huşi unde acesta învaţă, urcat într-o maşină şi bătut de doi bărbaţi. Ulterior, băiatul ar fi fost abandonat la marginea oraşului, unde a fost găsit de un echipaj al Poliţiei de Frontieră care a sunat la 112.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net