Un clujean s-a urcat băut la volan, a luat o prostituată de pe stradă, apoi a făcut accident. Care este starea femeii

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

A plecat să cumpere un bec, dar a ajuns în arest pentru 30 de zile. Este povestea de pomină a unui clujean care s-a urcat băut la volan, a luat în mașină o prostituată, apoi a făcut accident.

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut în localitatea Nima din județul Cluj. Un bărbat de 40 de ani din localitatea Aluniș consumase mult alcool acasă, însă tot s-a urcat la volan. Plecase la drum cu gândul de a cumpăra un bec pentru mașină, însă pe marginea drumului, în zona pădurii dintre Nima și Bunești, a văzut două femei care practicau prostituția.

Bărbatul a oprit mașina, a luat-o pe una dintre ele, o tânără în vârstă de 30 de ani, apoi au mers pe un câmp din apropiere, unde au întreținut relații intime. Când să o ducă înapoi de unde a luat-o, individul nu a mai fost atent la condus, astfel că atunci când a pătruns pe DN1C a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat din Unguraș, scrie observatornews.ro.

Prostituata, grav rănită în urma accidentului

În urma impactului, șoferul nu a pățit nimic, dar femeia pe care tocmai o plătise pentru favorurile sexuale a fost grav rănită, suferind mai multe fracturi. Cei de la IML estimează că pentru a se reface aceasta are nevoie de cel puțin 80 de zile de îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost trținut și, ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Citește și: 

Beat la volan, un avocat din Iași a lovit trei mașini parcate. L-a apărat în instanță pe Codrin Nicoară, soțul regretatei mezzosoprane Maria Macsim Nicoară

Brașov. Un bărbat a urcat beat la volan și a avariat 12 mașini dintr-o parcare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net