Un candidat liberal suspină după Ceaușescu: “A fost un președinte patriot”

Ultima actualizare:

    "Atunci am învățat ce înseamnă munca și disciplina", a clamat liberalul Eugen StăniaFoto: Facebook
"Atunci am învățat ce înseamnă munca și disciplina", a clamat liberalul Eugen StăniaFoto: Facebook

Eugen Stănia, fost primar al localităţii Dăneasa (Olt) şi candidat din partea PNL pentru un nou mandat, i-a închinat o odă lui Nicolae Ceauşescu. Într-un mesaj cu greşeli gramaticale postat pe pagina sa de Facebook, el susţine că fostul lider comunist a fost un patriot și că în Epoca de Aur s-a reconstruit România.

Pe liberalul Eugen Stănia nu-l chinuie doar nostalgia după fostul președinte al Republicii Socialiste România, ci și gramatica.

Hotnews.ro a reprodus exact mesajul postat de Dănia pe pagina de Facebook, unul plin de greșeli. Iată ce a scris liberalul din Olt: “Un preşedinte patriot ! Pe timpul lui sa reconstruit (s-a reconstruit, varianta corectă) România , am absolvit o şcoala , am obţinut o calificare ,am învaţat ce înseamnă munca, disciplina, bun simţul şi respectul ! De 30 de ani toate astea s-au transformat minciună, nesiguranţă şi a primat doar interesul personal . Azi fiecare este doar pentru el , predomină lupta pentru existenţă şi nepăsarea faţă de aproapele tău . Unii nu mai au limite , lăcomia i-a transformat mostrii (în monștri – varianta corectă) , alţii se mulţumesc cu puţinul şi trăiesc cu speranţa că ziua de mâine va fi mai bună ca cea (n.r. – cacofonie) de ieri ! Gânduri bune ,pentru o lume mai bună !”, este mesajul lui Stănia. Postarea fostului edil era însoțită de fotografii cu dictatorul. În cele din urmă, candidatul liberal la fotoliul de primar a șters mesajul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net