Un candidat liberal suspină după Ceaușescu: “A fost un președinte patriot”

eugen_stania.jpg

Eugen Stania
"Atunci am învățat ce înseamnă munca și disciplina", a clamat liberalul Eugen Stănia
Foto: Facebook

Eugen Stănia, fost primar al localităţii Dăneasa (Olt) şi candidat din partea PNL pentru un nou mandat, i-a închinat o odă lui Nicolae Ceauşescu. Într-un mesaj cu greşeli gramaticale postat pe pagina sa de Facebook, el susţine că fostul lider comunist a fost un patriot și că în Epoca de Aur s-a reconstruit România.

Pe liberalul Eugen Stănia nu-l chinuie doar nostalgia după fostul președinte al Republicii Socialiste România, ci și gramatica.

Hotnews.ro a reprodus exact mesajul postat de Dănia pe pagina de Facebook, unul plin de greșeli. Iată ce a scris liberalul din Olt: “Un preşedinte patriot ! Pe timpul lui sa reconstruit (s-a reconstruit, varianta corectă) România , am absolvit o şcoala , am obţinut o calificare ,am învaţat ce înseamnă munca, disciplina, bun simţul şi respectul ! De 30 de ani toate astea s-au transformat minciună, nesiguranţă şi a primat doar interesul personal . Azi fiecare este doar pentru el , predomină lupta pentru existenţă şi nepăsarea faţă de aproapele tău . Unii nu mai au limite , lăcomia i-a transformat mostrii (în monștri – varianta corectă) , alţii se mulţumesc cu puţinul şi trăiesc cu speranţa că ziua de mâine va fi mai bună ca cea (n.r. – cacofonie) de ieri ! Gânduri bune ,pentru o lume mai bună !”, este mesajul lui Stănia. Postarea fostului edil era însoțită de fotografii cu dictatorul. În cele din urmă, candidatul liberal la fotoliul de primar a șters mesajul.

Loading...

Citește și

  • A fost un mijloc de transport VIP, dar a ajuns să fie folosit pentru realimentare! Avionul Boeing 707 YR-ABB „Carpaţi”, care l-a transportat pe Nicolae Ceauşescu, dar a fost folosit şi de alţi preşedinţi ai României, a fost cumpărat cu două milioane de euro de o companie americană.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1