Alegeri locale 2016 Baia Mare: Deși e în arest, Cherecheş a ieşit primar

Ultima actualizare:

    Cătălin Cherecheș candidează la primăria municipiului Baia Mare, deși se află în arestFoto Stiripesurse
Cătălin Cherecheș candidează la primăria municipiului Baia Mare, deși se află în arestFoto Stiripesurse

Rezultate alegeri locale 2016 Baia Mare | Se află în arest preventiv, dar candidează în continuare la primăria municipiului Baia Mare. Este vorba de Cătălin Cherecheș,fostul primar municipal din Baia Mare, suspendat din funcție. În mod surprinzător însă, el chiar a câştigat alegerile.

Potrivit exit-pollurilor de la partide, Cătălin Cherecheş e dat câştigător cu un procent de peste 70%. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat celor care l-au votat: ”Dragii mei, cu demnitate şi curaj aţi apărat oraşul. Aţi arătat ce înseamnă să fii băimărean adevărat, aţi demonstrat că Baia Mare e o adevărată capitală a Ardealului de nord şi impune respect. Vă mărturisesc că sufletul meu a fost de nenumărate ori pus la încercare, dar de prea puţine ori am lăsat să se vadă emoţia ce mă cuprindea. Mă deschid astăzi în faţa voastră şi vă spun că în ultimii 15 ani am lăcrimat când tatăl meu a plecat să mă vehgeze din stele, murind în braţele mele.

M-au cuprins lacrimile când din arestul nedrept am auzit-o prima oară pe mama. Acum voi mi-aţi aşezat lacrimi în ochi, lacrimi pline de speranţă şi recunoştinţă, lacrimi care se aştern şi mângâie. Vă mulţumesc şi vă iubesc! Voi sunteţi marea mea familie. Voi sunteţi energia care îmi dă puterea să fac totul pentru Baia Mare! Îi invit de astăzi pe toţi cei care au rătăcit, pe toţi cei care au avut mintea sau sufletul umbrite de răutate izvorâtă din patimă politicianistă, întâi la dialog şi apoi la muncă. Din luptă, ură şi dezbinare nu se poate construi nimic durabil şi serios. Sunt omul binelui, sunt omul toleranţei, sunt omul prieteniei, sunt alături de voi toţi, un om care iubeşte Baia Mare şi care îşi dedică viaţa pentru acest crez”.

Cătălin Cherecheș, primarul suspendat al municipiului Baia Mare, rămâne în continuare după gratii în urma deciziei magistraților de la Curtea de Apel Cluj, care au respins contestația avocaților, potrivit Stiripesurse.ro.

El are însă posibilitatea de a candida din pușcărie, iar sondajele arată că acesta ar fi creditat cu 80 % în preferințele alegătorilor, având toate șansele să câștige. Ar fi pentru prima dată când un candidat aflat în arest preventiv ar câștiga alegerile municipale ale unui județ.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net