Un camion încărcat cu pietriş s-a răsturnat peste o femeie și nepoțica ei

Ultima actualizare:

    La fața locului au ajuns pompierii, o ambulanță, o macara și un elicopter SMURD
La fața locului au ajuns pompierii, o ambulanță, o macara și un elicopter SMURD

Un camion încărcat cu pietriş s-a răsturnat în oraşul Salonta, din judeţul Bihor, iar o femeie împreună cu nepoțica sa de numai un an au fost scoase moarte de sub bena basculantei,transmite news.ro. Între timp, camionul a fost ridicat de o macara, iar pompierii militari încă mai îndepărtează pietrișul în căutarea altor victime.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, Camelia Roşca, a declarat că basculanta a fost ridicată de o macara, iar pompierii au găsit sub bena camionului două persoane decedate: o femeie și nepotica sa care încă nu au fost identificate. La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii militari intervin în continuare pentru îndepărtarea pietrişului, pentru a se asigura că nu mai sunt şi alte victime.

Azi, în jurul orei 10.40, o persoană a anunţat la numărul de urgență 112 că un camion încărcat cu pietriş s-a răsturnat peste un grup de persoane în oraşul Salonta, cel puţin o persoană fiind prinsă sub autovehicul. ”Apelul la 112 a fost primit în jurul orei 10.40, apelantul precizând că o autobasculantă s-a răsturnat peste cel puţin o persoană, în localitatea Salonta, autobasculanta fiind încărcată cu pietriş”, a mai declarat Camelia Roşca. La faţa locului au ajuns trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare şi o ambulanţă tip B2, precum şi un elicopter SMURD.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net