Un cadru militar s-a ales cu dosar penal după ce a agresat sexual o fetiță de 13 ani

Ultima actualizare:

    O minoră de 13 ani a fost victima unei agresiuni sexuale. Inculpatul este cadru militarFoto: Pixabay
O minoră de 13 ani a fost victima unei agresiuni sexuale. Inculpatul este cadru militarFoto: Pixabay

Vineri, 14 iunie, în jurul orelor prânzului, prin apel 112, Secția 16 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră în vârstă de doar 13 ani a fost victima unei agresiuni de natură sexuală, comisă de un cadru militar, căruia i-a fost întocmit dosar penal. Cercetările sunt continuate împreună cu Parchetul Militar.

Poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi vineri cu privire la faptul că o minoră de 13 ani a fost victima unei agresiuni de natură sexuală, agresorul fiind cadru militar, anunţă Poliţia Capitalei. „Astăzi, în jurul orei 16.30, prin apel 112, Secţia 16 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră de 13 ani a fost victima unei agresiuni de natură sexuală.

În baza semnalmentelor furnizate, poliţiştii au depistat şi identificat un bărbat de 38 de ani, pe care l au condus la sediul subunităţii", anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis Mediafax.

Cercetările au fost preluate de Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei. Având în vedere că bărbatul depistat este cadru militar, cercetările vor fi continuate împreună cu Parchetul Militar.

Agresorul sexual are 38 de ani și este subofițer la o unitate militară. Din primele informații, se pare că bărbatul ar fi urmărit-o pe fetiță și ar fi tras-o spre o scară de bloc, unde ar fi prezentat comportament cu tentă sexuală. Polițiștii au declanșat o anchetă. Identitatea bărbatului nu a fost momentan făcută publică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net