Un cadavru a fost găsit în portbagajul unei mașini pe o stradă din Capitală FOTO

Ultima actualizare:

    Cadavrul din portbagaj era învelit în plasticFotografie trimisă de cititorii Click!
Cadavrul din portbagaj era învelit în plasticFotografie trimisă de cititorii Click!

Șoc și groază pe Șoseaua Pantelimon din Capitală. Muncitorii care lucrează la modernizarea acestei artere au mutat o mașină cu număr de Constanța și au simțit un miros puternic, așa ca au chemat poliția. Potrivit stirileprotv.ro în portbagajul autovehiculului a fost descoperit un cadavru.

UPDATE Ora 21.30

Mașina, un Opel cu numere de Constanța, figura în evidențele Poliției ca furată încă din luna ianuarie. Oamenii legii au descoperit, lângă geamantan, o pereche de cizme de cauciuc. Folia în care era învelit geamantanul era plină de sânge. Martorii care au asistat la intervenția polițiștilor au descris pentru Click! ce au simțit când aceștia au deschis portbagajul. „Inițial, muncitorii care lucrează aici pe șantier au încercat să deschidă ei portbagajul, însă nu au reușit. Atunci au intervenit polițiștii. Când au deschis portbagajul, toată zona a început să miroasă a cadavru. Era un miros insuportabil, groaznic”, ne-a spus o tânără care a fost acolo în momentul în care oamenii legii au ridicat corpul neînsuflețit.

UPDATE Ora 21.28

Cadavrul descoperit în geamantan a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. Primele date ale polițiștilor arată că acesta aparține unui cetățean sirian. Culmea e că mașina era parcată chiar vizavi de Secția 9 de Poliție.

Mai mulți criminaliști ajunși la fața locului au deschis cu precauție portbagajul, iar înăuntru au găsit o geantă voluminoasă învelită într-o folie de plastic, în interiorul căreia se află un cadavru. 

Cadavrul a fost găsit pe Şoseaua Pantelimon din Bucureşti
Cadavrul a fost găsit pe Şoseaua Pantelimon din Bucureşti

Locuitorii din zonă spun că mașina a fost parcată în acel loc de mai multe săptămâni, iar de atunci nimeni nu a mai fost văzut mutând-o. Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor victima zace în portbagaj de circa două săptămâni. Ea a fost găsită într-un stadiu avansat de putrefacție. Polițiștii spun că victima nu era tranșată și era îmbrăcată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net