Un botoșănean a murit electrocutat în timp ce tundea gazonul

coasa_electrica.jpg

Un bărbat de 70 de ani s-a electrocutat în timp ce tundea gazonul
Foto: stiri.botosani.ro

Caz șocant la Botoșani! Un bărbat în vârstă de 70 de ani a murit electrocutat, sâmbătă, în curtea locuinței sale, în timp ce încerca să tundă gazonul.

O clipă de neatenție l-a costat viața! Este cazul unui botoșănean de 70 de ani care se apucase să tundă gazonul din curtea casei sale din orațul Darabani. Era sâmbătă după-amiză când bărbatul s-a apucat de treabă.

Acesta s-a apucat să tundă gazonul cu o cositoare electrică, dar a observat că utilajul nu funcționa corespunzător. Știind că se pricepe la multe treburi gospodărești, s-a apucat să repare unealta. A vrut să schimbe ștecherul acesteia, însă, din nefericire, nu a scos din priză cablul de alimentare, scrie stiri.botosani.ro.

În momentul respectiv s-a electrocutat, decedând pe loc. Cazul a fost preluat de polițiști, care au deschis un dosar pentru ucidere din culpă. 

 

Citește și: 

 

Buzău: Adolescent, mort sub privirile tatălui, după ce s-a electrocutat la pescuit

 

EXCLUSIV A salvat viaţa adolescentului electrocutat în Herăstrău, acum joacă în «Profu»

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Incident cumplit luni seară în Judeţul Cluj! Cinci tineri s-au electrocutat în timp ce se plimbau cu o hidrobicicletă electrică pe lacul de acumulare Tarniţa, scrie news.ro La un moment dat, un fir s-a desprins din motor şi a ajuns în apă, astfel că toţi cei care se aflau în ambarcaţiune au fost electrocutaţi.

  • Tânărul care s-a electrocutat lucra la un fast-food din Costinești

    Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din judeţul Vaslui, angajat ca vânzător la un fast-food în Costineşti, a murit, în această dimineață, într-un mod cumplit. S-a electrocutat la locul de muncă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1