Alex Erbașu a fost Moș Crăciun pentru 70 de copii din Teleorman

copii_teleorman_1.jpg

copii teleorman
70 de copii din Teleorman au primit cadouri de Crăciun din partea bogătașului român
foto: Facebook

De ani de zile face acțiuni umanitare, însă niciodată nu a apărut și nici nu a vorbit despre ele. Ca un adevărat Moș Crăciun, Alex Erbașu a lăsat daruri pentru 70 de copii din Teleorman, care provin din familii sărmane, iar preotul satului s-a ocupat să le împartă.

70 de scrisori și câte un Moș Crăciun pentru fiecare copilaș căuta Danu Florin,  parohul care slujește în satul Lada, comuna Tătărăştii de Jos, judeţul Teleorman. Dar, surpriză, acesta s-a trezit cu un Moș Crăciun pentru toți la un loc, după ce un om cu suflet mare a rămas profund impresionat de micuții care își așternuseră dorințele pe hârtie.

Alex Erbașu le-a cumpărat cadouri micuților

 • alex erbasu
  Alex Erbașu a cumpărat de toate pentru copii
  foto: Facebook
 • copii teleorman
  70 de copii din Teleorman au primit cadouri de Crăciun din partea bogătașului român
  foto: Facebook
 • copii teleorman
  Cu vârste între 2 și 17 ani, copiii provin din familii sărace
  foto: Facebook
 • copii teleorman
  Micuții își doreau ghete călduroase, hăinuțe și dulciuri de Crăciun
  foto: Facebook
 • copii teleorman
  Părintele Danu Florin s-a oupat să împartă cadourile copilașilor
  foto: Facebook
 • Maximize

1/5

Au între 2 ani și 17 ani,  provin din familii extrem de sărace și și-au dorit ghete călduroase, hăinuțe și dulciuri. De câțiva ani, părintele Florin se îngrijește de ei ca un tată. Să nu rabde de foame, să fie îmbrăcați, să învețe, și recunoaște că nu ar putea să facă toate acestea dacă oameni cu suflet mare nu l-ar ajuta.

Om cu suflet mare a fost și Alex Erbașu. Pentru fiecare copil în parte, tânărul afacerist a făcut câte un pachet consistent și a avut grijă, în primul rând, ca micuții să nu mai aibă piciorușele înghețate în tenișii din pânză pe care-i purtau și la școală, și la biserică. Astfel, în ziua de Crăciun, după slujbă, cu mic, cu mare, s-au strâns toți și s-au bucurat de venirea Moșului, sau mai bine zis de cadouri, pentru că bogătașul a preferat să nu-și arate chipul, pentru că adevăratul bine se face în secret. Astfel, părintele Danu Florin s-a oupat să împartă cadourile copilașilor din satul Lada.

Loading...

Citește și