Alex Erbașu a fost Moș Crăciun pentru 70 de copii din Teleorman

Ultima actualizare:

    70 de copii din Teleorman au primit cadouri de Crăciun din partea bogătașului românfoto: Facebook
70 de copii din Teleorman au primit cadouri de Crăciun din partea bogătașului românfoto: Facebook

De ani de zile face acțiuni umanitare, însă niciodată nu a apărut și nici nu a vorbit despre ele. Ca un adevărat Moș Crăciun, Alex Erbașu a lăsat daruri pentru 70 de copii din Teleorman, care provin din familii sărmane, iar preotul satului s-a ocupat să le împartă.

70 de scrisori și câte un Moș Crăciun pentru fiecare copilaș căuta Danu Florin,  parohul care slujește în satul Lada, comuna Tătărăştii de Jos, judeţul Teleorman. Dar, surpriză, acesta s-a trezit cu un Moș Crăciun pentru toți la un loc, după ce un om cu suflet mare a rămas profund impresionat de micuții care își așternuseră dorințele pe hârtie.

Alex Erbașu le-a cumpărat cadouri micuților

Au între 2 ani și 17 ani,  provin din familii extrem de sărace și și-au dorit ghete călduroase, hăinuțe și dulciuri. De câțiva ani, părintele Florin se îngrijește de ei ca un tată. Să nu rabde de foame, să fie îmbrăcați, să învețe, și recunoaște că nu ar putea să facă toate acestea dacă oameni cu suflet mare nu l-ar ajuta.

Om cu suflet mare a fost și Alex Erbașu. Pentru fiecare copil în parte, tânărul afacerist a făcut câte un pachet consistent și a avut grijă, în primul rând, ca micuții să nu mai aibă piciorușele înghețate în tenișii din pânză pe care-i purtau și la școală, și la biserică. Astfel, în ziua de Crăciun, după slujbă, cu mic, cu mare, s-au strâns toți și s-au bucurat de venirea Moșului, sau mai bine zis de cadouri, pentru că bogătașul a preferat să nu-și arate chipul, pentru că adevăratul bine se face în secret. Astfel, părintele Danu Florin s-a oupat să împartă cadourile copilașilor din satul Lada.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net