Un biciclist a spulberat doi trecători într-un sat din Olt

Ultima actualizare:

Echipajul de prim-ajutor din cadrul SMURD Scorniceşti a intervenit, în seara zilei de luni - 9 iulie, în comuna Făgeţelu, unde un adolescent de 16 ani a lovit cu bicicleta doi pietoni aflaţi întâmplător pe marginea şoselei, informează Adevărul.ro

Ajunşi la locul solicitării împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Olt, paramedicii au acordat îngrijiri medicale mai întâi biciclistului, care a fost găsit în stare conştientă şi prezentând un hematom la nivelul capului şi multiple plăgi şi excoriaţii la nivelul feţei.

"Cadrele medicale care au intervenit la faţa locului au acordat îngrijiri medicale unei tinere de 24 de ani, găsită de aceştia confuză şi prezentând otoragie (scurgere de sânge din ureche, n.a.), dureri la nivelul capului şi ameţeli. După acordarea primului ajutor, pacienta a fost predată unui echipaj al SJA. De asemenea, cea de-a doua victimă, un bărbat de 29 de ani, a fost şi el transportat, alături de celelalte două persoane menţionate mai devreme, la secţia Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Slatina", a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Oficialul M.A.I. a precizat că accidentul a avut loc pe fondul neatenţiei tânărului biciclist, care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a acroşat cei doi pietoni. Biciclistul este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă.

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net