Un bebeluș de doar 3 zile a murit în Spitalul Județean Alba, după ce s-a înecat cu lapte

Ultima actualizare:

    Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un copil de 3 zile a murit, vineri noaptea, în secţia de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Alba Iulia, după ce bebelușul s-a înecat cu lapte în timpul hrănirii, iar când a ajuns în unitatea medicală era în stare gravă.

Tragedia s-a produs într-o localitate din Alba. Familia copilului a sunat după ajutor vineri noapte, fetița de doar trei zile aflându-se într-o stare foarte gravă. A fost necesară intubarea ei, de la preluare și până când a ajuns la spital, potrivit Alba24. 

„O pacientă, în vârstă de 3 zile, a fost adusă de ambulanță în serviciul UPU la ora 18:36 pentru respirație dificilă afirmativ, apărută după alimentarea cu lapte. Starea bebelușului a fost gravă din momentul sosirii în Unitatea de Primiri Urgențe, fiind intubat și ventilat mecanic”, se arată în comunicatul transmis de Spitalul Județean din Alba.

De asemenea, s-au făcut demersuri pentru transferarea acestuia la maternitatea din Sibiu sau Târgu Mureș, însă acest lucru nu a mai fost posibil din cauza stării foarte grave a bebelușului. „Deși s-au oferit toate îngrijirile medicale de specialitate necesare, starea pacientei s-a degradat, suferind multiple stopuri cardio-respiratorii. La sosirea echipajului din județul Mureș starea pacientei era atât de gravă, încât nu a putut fi transportată. Decesul a fost declarat la ora 02:00 ”, au mai transmis reprezentanții unității medicale. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net