Un bazin cu 4 tone de apă s-a spart la Acvariul din Constanța, rănind o fată de 16 ani

Ultima actualizare:
Bazinul avea 4 tone de apă în momentul spargerii
Bazinul avea 4 tone de apă în momentul spargerii

Un incident cu totul neobişnuit s-a petrecut joi după-amiază la Acvariul din Constanța. Un turist a lovit geamul unui bazin, a provocat o fisură care, într-o clipă, a făcut ca 4 tone de apă să se reverse, cu peşti cu tot. Bucăţile de geam au rănit o adolescentă de 16 ani care a avut ghinionul să fie chiar în dreptul bazinului.

Un incident mai rar întâlnit a avut loc joi, 16 august, la Acvariul din Constanța, în jurul orei prânzului. Un bazin cu 4 tone de apă a fost fisurat iar mai apoi s-a spart sub presiunea apei, revărându-se întreaga cantitate de apă, cu tot cu pești, peste vizitatori. Mai mult decât atât, bucățile de geam desprinse în urma accidentului neobișnuit au rănit o adolescentă în vârstă de 16 ani, care se afla aproape de bazin în momentul întâmplării incidentului. 

Angajaţii Acvariului din Constanța au solicitat imediat sprijinul unui echipaj de prim ajutor, iar fata de 16 ani a fost pansată şi apoi transportată la spitalul judeţean Constanța. Medicii spun că aceasta prezintă mai multe tăieturi în zona spatelui, însă din fericire rănile nu sunt foarte grave.

În acelaşi timp, poliţiştii au ajuns la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate cauza accidentului. Angajaţii de la Delfinariu susţin că un turist ar fi lovit cu un obiect metalic geamul bazinului care s-a fisurat și mai apoi s-a spart de tot, potrivit stirileprotv.ro.


    Bazinul avea 4 tone de apă în momentul spargerii Foto: Pro TV
Bazinul avea 4 tone de apă în momentul spargerii Foto: Pro TV

În momentul în care a cedat, patru tone de apă au ajuns pe holurile acvariului, iar oamenii au început să fugă din instituţie. „În urma spargerii bazinului ce avea 4 tone de apă, cioburile au rănit o fată care era cu spatele la bazin. (...) A fost luată de un echipaj SMURD, bandajată şi dusă la spital. Acvariul l-am închis.


    Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Am trimis oameni acolo, de la Delfinariu, ca să ajute la scoaterea apei, la curăţarea de cioburi, pentru a redeschide cât mai repede Acvariul”, a spus directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Adrian Bîlbă, menţionând că nu există camere de supraveghere video în zona de la Acvariu unde s-a spart bazinul.

În acest moment, acvariul din Constanța este închis, iar conducerea susţine că va rămâne aşa până când se va pune în siguranţă bazinul. Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, un echipaj de la Secţia 3 a municipiului Constanţa a fost trimis la faţa locului pentru cercetări în acest sens. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net